Zazah

Hoogland

Ontdek onze locatie

Ligging

Kindcentrum Zazah vind je in het dorp Hoogland, dicht bij de uitvalswegen van Amersfoort-Noord.

Onze plek

Wij hebben een huiselijk ingerichte eigen ruimte in basisschool de Langenoord. We mogen ook het gymlokaal van de school gebruiken.

Buiten spelen!

Natuurlijk gaan we – als het weer het maar éven toelaat – elke dag een tijdje lekker naar buiten. Op de speelplaats vermaken de kinderen zich prima! Ze spelen in de zandbak, rennen of fietsen heerlijk rond.

Speeltuin Okee is vlakbij, dus daar gaan we ook regelmatig naar toe.

Nieuws & blog

Fotoalbum

Kindcentrum Zazah

Diensten & aanbod

Speelleergroep

De speelleergroep is onze peuterspeelzaal 'nieuwe stijl'. Bij de speelleergroep spelen de kinderen heerlijk samen. Dat is leuk, en ook leerzaam: ze leren rekening houden met anderen, samenwerken, delen, op hun beurt wachten... Allemaal sociale vaardigheden die ze nodig hebben op de basisschool! We begeleiden en stimuleren de ontwikkeling van de peuters met erkende ontwikkelingsgerichte programma’s als Uk & Puk en Piramide.

Openingstijden

De speelleergroep is open van 8:30 tot 13:50 uur. Er zijn geen vastgestelde combinaties van dagdelen. Ouder(s)/verzorger(s) kiezen zelf het dagdeel/de dagdelen die zij willen afnemen.

Aanbod op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Als je uit school komt, wil je doen wat je leuk vindt. Het is tenslotte je vrije tijd! Eerst wat drinken, je verhaal kwijt en dan... lekker spelen! Wij bieden de kinderen een uitdagend en afwisselend programma met activiteiten, workshops, clinics en uitstapjes op het gebied van sport & spel, cultuur, creativiteit en natuurbeleving. Iedere pedagogisch werker heeft z'n eigen talent of specialisme en wij werken vaak samen met andere partijen. De kinderen kiezen zelf aan welke activiteiten zij mee doen. En lekker niks doen mag natuurlijk ook!

Wij werken nauw samen met de andere bso's in de wijk. In de vakantie en op schoolvrije dagen vindt de opvang vaak op één locatie plaats.

Voorschoolse opvang

Zit je kind op de Langenoord, de Berkenschool, de Bieshaar of de Biezen, dan kun je gebruik maken van onze voorschoolse opvang op bso Villa Zeezicht. (Ook als je kind 's middags onze bso niet bezoekt.) Je kunt kiezen tussen opvang vanaf 7:00 uur of vanaf 7:30 uur. Wij brengen de kinderen veilig naar school ; de jongsten tot in het klaslokaal. Brengt je je kind voor 7:30 uur, dan verzorgen wij ontbijt!

Neem voor informatie of om je kind aan te melden voor de voorschoolse opvang contact met ons op. 

Aanbod op deze locatie

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

  • De Langenoord

    Basisschool
    Adres:
    Kerklaan 7, Hoogland

Informatie

Diensten op deze locatie

  • Speelleergroep
  • Buitenschoolse opvang
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Kerklaan 7
3828 EA Hoogland

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer