Match

Hooglanderveen

Ontdek onze locatie

Onze plek

Op kindcentrum Match in Hooglanderveen bieden wij buitenschoolse opvang (bso) voor de oudste kinderen van basisschool St. Joseph. Match heeft een fijne, eigen ruimte in de Dissel.

Sportief!

In en rond het kindcentrum hebben we alle ruimte voor sport- en spelactiviteiten! Maar ook techniek, natuur, creativiteit, kokkerellen, theater en natuur komen natuurlijk aan bod.

Inspraak en zelfstandigheid

De tijd die kinderen bij de bso doorbrengen is vrije tijd is en wij vinden het belangrijk dat kinderen zelf invloed uit kunnen oefenen op de invulling ervan. Wij vragen kinderen hun mening  over bijvoorbeeld het activiteitenaanbod, de bso-afspraken, de inrichting, of de aanschaf van nieuw spelmateriaal. En we betrekken de kinderen bij de daadwerkelijke uitvoering van de ideeën. Hoe ouder de kinderen zijn, hoe meer eigen verantwoordelijkheid we hen geven.

Nieuws & blog

Diensten & aanbod

Buitenschoolse opvang

Als je uit school komt, wil je doen wat je leuk vindt. Het is tenslotte je vrije tijd! Eerst wat drinken, je verhaal kwijt en dan... lekker spelen! Wij bieden de kinderen een uitdagend en afwisselend programma met activiteiten, workshops, clinics en uitstapjes op het gebied van sport & spel, cultuur, creativiteit en natuurbeleving. Iedere pedagogisch werker heeft z'n eigen talent of specialisme en wij werken vaak samen met andere partijen. De kinderen kiezen zelf aan welke activiteiten zij mee doen. En lekker niks doen mag natuurlijk ook!

Aanbod op deze locatie

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

  • St. Joseph

    Basisschool
    Adres:
    Disselplein 10, Hooglanderveen

Informatie

Diensten op deze locatie

  • Buitenschoolse opvang
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Disselplein 6
3829 MD Hooglanderveen

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer