Catootje

Kleurrijk ontdekken

Ontdek onze locatie

Ligging

Het kinderdagverblijf ligt in het karakteristieke Bergkwartier in Amersfoort-Zuid. Je kunt je auto kwijt op het eigen terrein van de kerk.

Onze plek

Het kinderdagverblijf is gevestigd in het souterrain van de Sint Ansfriduskerk, onder de kerkzaal. De ruimte is fris en licht. De St. Ansfriduskerk is een monumentaal gebouw en dat zie je in het kinderdagverblijf terug. Door de combinatie met diverse kleurrijke elementen is Catootje een bijzondere en vooral heel prettige omgeving voor baby’s, dreumesen en peuters.

Wat zullen we doen?

De kinderen hebben alle ruimte om ontdekken, te knutselen en samen te spelen. Zingen, dansen en muziek maken is bij ons favoriet. We dagen de kinderen graag uit om nieuwe dingen te ervaren, bijvoorbeeld door ze met scheerschuim te laten spelen. Ook de baby's betrekken we daarbij. Vallen in de herfst de blaadjes van de bomen, dan maken we er binnen een grote berg van, zodat ook de baby's kunnen ze kunnen bekijken, voelen en beluisteren.

Buiten spelen!

In onze ontdektuin valt van alles te beleven: De kinderen verstoppen zich in de bosjes, balanceren op de liggende boomstammen en bakken de heerlijkste zandtaartjes in de zandbak. De baby´s genieten van de buitenlucht in hun eigen afgeschermde stukje van de tuin.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Catootje is n prettige opvang, prachtige locatie, goede begeleiding n de openingstijden zijn flexibel
uit Amersfoort
5 uit 5 sterren
Top team met weinig mutaties op top locatie.

Fotoalbum

Kdv Catootje

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Jacob Catslaan 26a
3818 WK Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer