de Bergkei

Ontdek onze locatie

Ligging

Je vindt ons op een prettige, groene locatie in de wijk Berg-Noord, dichtbij de uitvalswegen van Amersfoort-Zuid. 

Onze plek

Ons mooie gebouw is tegen basisschool Pallas Athene aangebouwd. De inrichting is fris en licht. Onze buren zijn een basisschool en een bso: het krioelt hier van de kinderen. 

Wat zullen we doen?

De baby's vermaken zich in hun eigen ruimte op de mat of in de hoge box of gaan gezellig op bezoek bij de grotere kinderen. De peuters zijn dol op knutselen en verkleden zich als prinses of politieman. Ook spelen ze graag met de autootjes en de poppen, of bouwen een hoge toren van duplo. De medewerkers organiseren regelmatig thema-activiteiten: een opa & omaweek, een kunstproject of een kabouterweek; er is altijd wel iets leuks te doen.

Buiten spelen!

Onze buitenruimte is ingericht als ontdektuin. De kinderen kunnen er heerlijk op onderzoek uit. Ze rijden lekker rond op hun fietsjes, gooien tussendoor de tank even vol, rennen de heuvel op, struinen over de grasheuvel of spelen in de stoere boomhut. En we lopen zó het bos in of gaan lekker spelen op het grasveld aan de overkant van de straat! De baby's vinden het heerlijk om lekker in het zachte gras te liggen.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Ik vind het een heel fijn en prettig kinderdagverblijf. Mooie ruimtes en er wordt goed geinvesteerd in materiaal (nieuwe tuin, nieuw speelgoed). Communicatie is top!

Fotoalbum

kdv de Bergkei

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Doctor Abraham Kuyperlaan 9
3818 JB Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer