de Dobbelsteen

Natuurlijk plezier

Ontdek onze locatie

Ligging

Dobbelsteen ligt op een bijzondere plek in de wijk Liendert: midden in de natuur, omgeven door veel groen en ruimte. Let op: wij zijn het gemakkelijkst bereikbaar vanaf de Albatrosstraat, via het bruggetje over het water. U kunt uw auto gemakkelijk in de Albatrosstraat kwijt.

Onze plek

Wij hebben een prachtig ruim en licht gebouw. Grote ramen kijken uit op onze paradijselijke binnentuin. Zo halen we buiten naar binnen, waardoor de kinderen zich lekker vrij voelen.

Wat zullen we doen?

Onze medewerkers verzorgen je baby met veel liefde en aandacht. Heerlijk knuffelen, liedjes zingen en boekjes voorlezen horen daar natuurlijk bij. In de box of op het kleed ontdekken de baby's hun handjes en voetje's en van lieverlee de wereld om zich heen. De dreumesen scharrelen lekker rond, het liefst met een autootje achter zich aan slepend of een knuffel onder de arm. De peuters bouwen een blokkentoren, verzorgen samen de poppen of maken een puzzel.

Buiten spelen!

De binnentuin ligt beschut en zorgt voor veel speelplezier. De heuvels en de grote boom maken de pret compleet. We fietsen, bakken taartjes in de zandbak, zoeken spinnetjes of verzamelen blaadjes en takjes of genieten van de vogels en de voorbijdrijvende wolken. Onze ontdektuin is niet alleen favoriet bij de kinderen, ook egels en padden voelen zich er prima thuis. 

Speelleergroep

De oudste peuters doen mee met het programma van de speelleergroep.

Klein label

Vind je opvang in een groep belangrijk voor je kind, maar heb je genoeg aan beperkte openingstijden? Je kunt op onze locatie ook kiezen voor klein label. Dit scheelt in de kosten!

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Ik vind het heel sfeervol ingericht. Het enige dat ik moeilijk vind is dat ik vaak nieuwe gezichten zie en Owen dan steeds opnieuw moet wennen. Ik snap dat het lastig is, maar voor nieuwe kindjes is het zo extra lastig. Nog ee klein verzoekje, kunnen jullie hem een slap omdoen als hij eet? Bedankt! Ik vind het trouwens wel heel mooi te zien dat jullie echt om de kindjes geven. Dat is het allerbelangrijkste.
uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Mijn dochter voelde zich heel snel thuis en ze zijn lief voor haar. Als ik haar ophaal heeft ze grote verhalen. Leuk is ook elke keer een ander thema op de Groep.

Fotoalbum

Kdv de Dobbelsteen

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Lageweg 6
3815 VG Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer