de Dobbelsteen

Natuurlijk plezier

Ontdek onze locatie

Ligging

Dobbelsteen ligt op een bijzondere plek in de wijk Liendert: midden in de natuur, omgeven door veel groen en ruimte. Let op: wij zijn het gemakkelijkst bereikbaar vanaf de Albatrosstraat, via het bruggetje over het water. U kunt uw auto gemakkelijk in de Albatrosstraat kwijt.

Onze plek

Wij hebben een prachtig ruim en licht gebouw. Grote ramen kijken uit op onze paradijselijke binnentuin. Zo halen we buiten naar binnen, waardoor de kinderen zich lekker vrij voelen.

Wat zullen we doen?

Onze medewerkers verzorgen je baby met veel liefde en aandacht. Heerlijk knuffelen, liedjes zingen en boekjes voorlezen horen daar natuurlijk bij. In de box of op het kleed ontdekken de baby's hun handjes en voetje's en van lieverlee de wereld om zich heen. De dreumesen scharrelen lekker rond, het liefst met een autootje achter zich aan slepend of een knuffel onder de arm. De peuters bouwen een blokkentoren, verzorgen samen de poppen of maken een puzzel.

Buiten spelen!

De binnentuin ligt beschut en zorgt voor veel speelplezier. De heuvels en de grote boom maken de pret compleet. We fietsen, bakken taartjes in de zandbak, zoeken spinnetjes of verzamelen blaadjes en takjes of genieten van de vogels en de voorbijdrijvende wolken. Onze ontdektuin is niet alleen favoriet bij de kinderen, ook egels en padden voelen zich er prima thuis. De Dobbelsteen heeft het kwaliteitsmerk Groene Kinderopvang!

Peuterwerkplaats/voorschool

De oudste peuters doen mee met het programma van de peuterwerkplaats/voorschool.

Flexibele opvang

Op de Dobbelsteen kunt je je kind ook voor een flexibele plaats inschrijven. Handig als je onregelmatig werk heeft. Je neemt gemiddeld minimaal één dagdeel per week af. Je geeft maandelijks door op welke dagdelen je opvang nodig heeft.

Klein label

Vind je opvang in een groep belangrijk voor je kind, maar heb je genoeg aan beperkte openingstijden? Je kunt op onze locatie ook kiezen voor klein label. Dit scheelt in de kosten!

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
5 uit 5 sterren
Mijn zoontje gaat ruim een half jaar met veel plezier naar het kinderdagverblijf. Is ook helemaal blij als hij mag gaan.
uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Gezellig kinderdagverblijf, met leuke activiteiten. Fijn om verslagjes van de dag te lezen, zo beleven we het een beetje mee!

Fotoalbum

Kdv de Dobbelsteen

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Lageweg 6
3815 VG Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer