de Jonkvrouw

Prinsheerlijk plekje

Ontdek onze locatie

Ligging

In de wijk Kattenbroek op de grens met Nieuwland, ligt het opvallende onderkomen van de Jonkvrouw. Het ovale, roestbruine gebouw is een echt herkenningspunt in de wijk. Het kinderdagverblijf is prima te bereiken vanaf de uitvalswegen van Amersfoort-Noord. Je kunt je auto voor de deur parkeren.

Onze plek

Door de ronde vormen van het gebouw heeft ons kinderdagverblijf een bijzondere sfeer. Vanuit elke groepsruimte stappen we zó de tuin in. Aan de andere kant grenzen de groepsruimtes aan een speelhal. Wij delen ons pand met een huisartsenpraktijk.

Wat zullen we doen?

Baby's spelen rustig in de box met een knuffel, een voeldoekje of een rammelaar. Op de mat of het kleed doen zij - aangemoedigd door onze medewerkers - hun best om te rollen en te tijgeren. Ze worden volop vertroeteld. Niet alleen door de medewerkers; ook de grotere kinderen vinden het leuk om bij de verzorging te helpen. De andere kinderen kunnen op ontdekkingstocht in de groepsruimte. Ook bij de buurgroep zijn ze van harte welkom. Overal is wel wat te doen. Knutselen, kruipen, klimmen, kroelen... Daarbij hebben onze medewerkers wel honderd ideeën voor spannende activiteiten: verkleden, muziek maken of dansen. Ook kringspelletjes zijn altijd een groot succes.

Buiten spelen!

In onze schitterende ontdektuin graven we met een schep of graafmachine kuilen in het zand of bouwen we de meest fantastische bergen en kastelen. We klauteren over de grote keien, struinen door de bamboebosjes, spelen met water en sluipen door het wilgentunneltje. Ook de fietsen zijn altijd populair: lekker crossen met de wind in ons haar. Is het oogsttijd, dan genieten we van onze zelfgekweekte druiven en bessen! De baby’s spelen veilig in hun eigen babyweide of bekijken vanaf de schoot van een medewerker het gezellige gekrioel om zich heen. 

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Prettige opvang met alle aandacht voor je kind.
uit Amersfoort
5 uit 5 sterren
Prima

Fotoalbum

Kdv de Jonkvrouw

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Jonkvrouw Foeytweg 2
3823 SK Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer