de Krakeling

Dat is andere koek!

Ontdek onze locatie

Ligging

Het kinderdagverblijf ligt in een rustige straat, dichtbij de scholen en winkelcentrum Schothorst aan het Stastokerf. Ook Park Schothorst is maar een paar minuten lopen.

Onze plek

Kinderdagverblijf de Krakeling vormt samen met speelleergroep de Pruttelhoek en bso de Kletskop een kindercentrum. De ruime, frisse groepsruimtes van het kindercentrum zijn zo ingedeeld dat de kinderen zelf kunnen kiezen waar ze gaan spelen. De baby's ontdekken de wereld om zich heen in hun eigen, afgeschermde deel van de groepsruimte.

Wat zullen we doen?

We hebben een huisje met keukentje waar de kinderen lekker kunnen kokkerellen. Op het verkeerskleed spelen ze met autootjes en in de mooie poppenhoek spelen ze vadertje en moedertje. Natuurlijk wordt er ook volop gebouwd, geknutseld, gedanst, gelezen en gezongen. In de speelhal kunnen de kinderen lekker rennen, fietsen en spelen.

Buiten spelen!

Buiten kunnen we fijn fietsen, bellen blazen, spelen op het heuvelachtige grasveld en graven in de zandbak. Op de stoep gaan we regelmatig met stoepkrijt aan de slag. Grenzend aan een groepsruimte is een kleine buitenruimte waar de baby's en dreumesen zich ongestoord in het kruipen kunnen bekwamen en in de zandbak kunnen spelen.

Speelleergroep 

De oudste peuters doen mee met het programma van de speelleergroep

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
5 uit 5 sterren
Erg betrokken leidsters en mijn kinderen voelen zich erg op hun gemak.

Fotoalbum

Kdv de Krakeling

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Klein Klaasjestraat 1
3813 MX Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer