de Mammoet

Groot in speelplezier

Ontdek onze locatie

Ligging

Kinderdagverblijf de Mammoet ligt centraal in de wijk Zielhorst, op loopafstand van winkelcentrum Emiclaer en station Amersfoort-Schothorst. Rondom de Mammoet is voldoende parkeerruimte.

Onze plek

Als je bij ons binnenkomt, zie je meteen de grote centrale speelhal. Hieraan grenzen de groepsruimtes. We vormen samen met bso de Jungle en speelleergroep de Melodie een kindercentrum.

Wat zullen we doen?

De baby's spelen in de hoge box, of oefenen hun rol- en kruipkunsten in het speciaal voor hen afgebakende deel van de groepsruimte. Aan aandacht geen tekort: we knuffelen, zingen, lezen boekjes en doen kiekeboespelletjes. De grotere kinderen zijn dol op knutselen, schminken of gewoon lekker spelen met auto´s, poppen en puzzels. In de speelhal gaan de peuters met de gymspullen aan de slag of bouwen een huis van de reuzenblokken . De kleintjes rijden op de twistcars of roetsjen van de olifantenglijbaan.

Buiten spelen!

Het is vanaf de straat niet te zien, maar ook bij de Mammoet hebben we - net als bij al onze kinderdagverblijven - een schitterende ontdektuin. De kinderen kunnen hier de natuur beleven. Zij stappen er over een rijtje boomstammetjes, kruipen over het houten bruggetje, ontdekken kriebelbeestjes onder een vermolmde tak en spelen er met water. We zijn ook altijd in voor een uitstapje in de buurt, bijvoorbeeld met de bolderkar.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
5 uit 5 sterren
Onze kinderen hebben het hier heel fijn. Een veilige omgeving met zonder uitzondering lieve, zeer betrokken medewerkers en leuke activiteiten voor de kinderen.
uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Ahavah heeft een hele fijne tijd gehad op de Mammoet en we hebben haar altijd met een gerust hart weggebracht. Verbeterpunten wat mij betreft zijn: gebruik van digitale communicatie (hetgeen sinds de komst van Louise en Mark een stuk is verbeterd), betere 1-op-1 communicatie met ouders (hoe communiceer je met ouders, wat vinden ze belangrijk en wat vindt de PW'er belangrijk om over te brengen), vaker terugkoppeling over de ontwikkeling van je kind (kan op een bijvoorbeeld 2 wekelijkse basis via het ouderportaal)

Fotoalbum

kdv de Mammoet

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Albert Schweitzersingel 253
3822 BV Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer