de Puntmuts

Ga mee op avontuur!

Ontdek onze locatie

Ligging

Kinderdagverblijf de Puntmuts ligt in de wijk Soesterkwartier, op loopafstand van het Centraal Station en het winkelcentrum aan de Noordewierweg. Ons kinderdagverblijf bevindt zich op de begane grond van woonzorgcentrum de Puntenburg. 

Onze plek

Een veilig afgeschermde ruimte met speelgoed om te voelen en te bewegen vormt een uitdagende wereld voor de baby's. De grotere kinderen kunnen naar hartelust spelen in een van de themahoeken: bouwen met duplo in de bouwhoek of vader en moedertje spelen in de poppenhoek.

Wat zullen we doen?

De medewerkers van de Puntmuts zitten altijd vol aanstekelijke ideeën voor een leuke dag. De verschillende speelhoeken dagen de kinderen uit om lekker te spelen. ze verzorgen de poppen, bereiden de heerlijkste gerechten in het keukentje, spelen met de auto's of de blokken op kleed.

Buiten spelen.

Bij de Puntmuts is elke dag een nieuw avontuur. In onze eigen ontdektuin is er van alles te beleven! Met heel veel speelzand, gras om lekker in te rollebollen, een beekje met een echte waterpomp en boomstammen om op te balanceren, vervelen we ons nooit! De baby's hebben erhun eigen, veilige plekje om de wereld om zich heen te ontdekken. De wat grotere kinderen helpen mee in onze eigen moestuin. Samen zaaien, kijken hoe de groentes groeien, ruiken aan de lavendel en samen de tuin aangeven, zodat die er weer netjes bijligt.

Speelleergroep 

De oudste peuters doen mee met het programma van de speelleergroep.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Heel fijne locatie. De juffen denken heel goed mee. Er is af en toe wel heel veel inhuur en wisseling. Toch proberen ze ook dit soort dingen waar weinig aan te doen is op te lossen door bijvoorbeeld tenminste 1 vast gezicht te hebben ed.
uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Kyan gaat bijvoorbeeld naar de TamTam en we kwamen er achter dat hij een tijd niet was geweest. Het is goed als daarover gelijk gecommuniceerd wordt waarom hij niet gaat. Een stukje communicatie zou wel fijn zijn.

Fotoalbum

Kdv de Puntmuts

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Puntenburgerlaan 100
3812 CG Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer