de Tovertriangel

Elk kind voelt zich thuis

Ontdek onze locatie

Ligging

Kinderdagverblijf de Tovertriangel vindt u in de wijk Zielhorst vlakbij de Rondweg-Oost. Op loopafstand ligt het winkelcentrum Emiclaer en station Schothorst. Wij hebben voldoende parkeergelegenheid.

Onze plek

Wie bij ons binnenkomt, voelt meteen de warme sfeer kenmerkend voor een kleinschalig kinderdagverblijf. De Tovertriangel heeft elk kind wat te bieden: in een rustig, afgeschermd deel van de groepsruimte kunnen baby's lekker spelen en rondkruipen De grotere kinderen kunnen op avontuur in het hele kinderdagverblijf. In een speciaal speelhoekje met echte deurtjes kunnen ze ongestoord een boekje te lezen tussen de knuffels. Liever lekker bezig? De rest van de ruimtes is ingedeeld in allerlei uitdagende hoeken met leuke speelmaterialen. Blokken, lego, spelletjes of puzzels: samen met de medewerkers valt er altijd wat te beleven!

Wat zullen we doen?

In de centrale hal is een gezellige woonkeuken waar volop wordt gebakken en gegeten. De grotere kinderen hebben een eigen la met spullen en mogen helpen met het klaarzetten van de lunch. Een boodschapje nodig voor het eten? Dan gaan we eerst nog even in de bolderkar naar de markt op Emiclaer!

Buiten spelen!

Vanuit de groep kunnen we direct de tuin in. We zijn dan ook regelmatig buiten te vinden. Picknicken in het babyweitje, lekker crossen in de tuin of taartjes bakken in de zandbak. Bij mooi weer is een bezoekje aan het park altijd een spannend avontuur. 

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Fijne medewerkers, goede sfeer, vriendelijk en vertrouwd. Activiteitenaanbod is mij niet bekend. Communicatie is helder via de app en e-mail
uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Vertrouwd, veilig, liefdevol en leerzaam.

Fotoalbum

Kdv de Tovertriangel

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Albert Schweitzersingel 175
3822 BV Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer