de Ukkenburg

Welkom op de Uk!

Ontdek onze locatie

Ligging

De Ukkenburg ligt aan de voet van de berg in de Amersfoortse wijk Bergkwartier. De bekende winkelstraat Leusderweg ligt op loopafstand van het kinderdagverblijf. We zijn uitstekend bereikbaar vanaf de snelwegen rond Amersfoort, voor veel ouders op de route van en naar het werk. Rondom ons pand is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Onze plek

Kinderdagverblijf de Ukkenburg was bij oprichting het eerste kinderdagverblijf in Amersfoort. Ook ruim een kwart eeuw later nog zijn wij voor veel kinderen een favoriete opvangplek. Hoewel er inmiddels flink gemoderniseerd is, hangt er nog steeds die gezellige sfeer van een kinderdagverblijf waar het echt om de kinderen draait.

Wat zullen we doen?

In onze lichte open hal klinkt regelmatig een muziekje waarop naar hartelust gedanst wordt. Ook spelen we graag in de bouwhoek of met de auto's. Of we maken prachtige knutselwerken over het thema waarmee we werken, zoals bijvoorbeeld een mooi aquarium met dierendag. Tot groot vermaak van de baby's: vanuit de hoge box volgen ze aandachtig wat er allemaal gebeurt. En op de speelmatten in een afgebakend deel van de groepsruimte ontdekken zij zelf de wereld om zich heen.

Buiten spelen!

In de ontdektuin van kinderdagverblijf de Ukkenburg kunnen de kinderen met water spelen, hun eigen groente verbouwen, zich lekker van de heuvel laten rollen en avonturen beleven tussen de struiken. De baby’s hebben hun eigen, afgeschermde grasveldje. Daar kunnen ze heerlijk rondtijgeren en als ze moe zijn een dutje doen in het slaaphuisje. 

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
5 uit 5 sterren
Top.

Fotoalbum

Kdv de Ukkenburg

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Graaf Janlaan 45
3818 DX Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer