de Waterval

Ontdek onze locatie


NIEUW: per 15 september starten wij in Nieuwland kinderdagverblijf de Waterval.

Ligging

Kinderdagverblijf de Waterval ligt in de waterbuurt in de wijk Nieuwland en is prima bereikbaar vanaf de uitvalswegen van Amersfoort-Noord. Wij vormen samen met basisschool de Border, speelleergroep (peuterspeelzaal 'nieuwe stijl') de Waterval en bso de Waterval een kindcentrum.

Onze naaste buren zijn het wijkcentrum en de grote sporthal. En het is maar een paar minuten lopen naar winkelcentrum de Nieuwe Hof.

Waarom een kindcentrum?

In een kindcentrum verdwijnen de schotten tussen kinderopvang en onderwijs. Alle medewerkers werken nauw samen om de ontwikkeling van de kinderen optimaal te kunnen begeleiden. Er wordt toegewerkt naar één gezamenlijke pedagogische visie en één werkwijze. Dat is niet alleen goed voor de kinderen, maar ook prettig voor de ouders.

Verantwoordelijk voor elkaar en de omgeving

Het kindcentrum is een leefgemeenschap waarin de kinderen zich welkom en veilig voelen, een stem krijgen, en zich verantwoordelijk voelen voor elkaar en hun omgeving.  Ze leren opkomen voor hun mening en openstaan voor die van anderen. Ze leren hierdoor vreedzaam en respectvol om te gaan met conflicten en met verschillen in bijvoorbeeld gewoontes.  Dit bereidt de kinderen voor op het leven in onze democratische samenleving. 

Nieuws & blog

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Watersteeg 87
3824 EL Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer