Harlekijn

Ontdek onze locatie

Ligging

Je vindt kinderdagverblijf Harlekijn vlakbij het Euterpeplein. Ons gebouw staat in een groene omgeving en is gemakkelijk te bereiken vanaf de rondweg of de A28. In de buurt zijn veel basisscholen.

Onze plek

Kinderdagverblijf maakt samen met speelleergroep Harlekijn en bso Ondersteboven deel uit van kindercentrum Harlekijn. Onze buren zijn de Prins Willem Alexanderschool en de Caeciliaschool. 

Wat zullen we doen?

De baby's oefenen het rollen op het babykleed of kijken vanuit de hoge box naar het spel van de andere kinderen. De dreumesen scharrelen lekker rond met een knuffel onder de arm of een trekkar achter zich aan en de peuters dansen in verkleedkleren op vrolijke muziek, verstoppen zich in hun eigen hoekje onder de hoge box of koppeltjeduiken op de dikke mat.

Buiten spelen

De buitenruimte wordt ingericht als ontdektuin. Hier ervaren de kinderen de natuur van dichtbij. De baby's voelen de wind langs hun gezicht strijken, zien de boomblaadjes bewegen en horen de vogels zingen. De grotere kinderen graven kuilen in het zand, klauteren over het muurtje en struinen door de bosjes. Met warm weer spelen we met water in ons beekje met stromend water. In het moestuintje verbouwen we onze eigen groente. We trekken er ook graag op uit: met de bolderkar lopen we door de wijk. Naar het park, de bakker, of geitjes kijken op de kinderboerderij.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Onze dochter komt vrolijk thuis. Vanuit de dagelijkse verslagen en foto s worden we goed op de hoogte gehouden.
uit Amersfoort
5 uit 5 sterren
Erg tevreden en ik laat met een gerust hart mijn zoontje achter. SKA heeft een handige en mooi app, zo kun je zien hoe lang en laat je kleintje heeft geslapen, gegeten en leuke foto's worden verstuurd. Meiden zijn heel aardig en meelevend en professioneel.

Fotoalbum

Kdv Harlekijn

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Wagnerstraat 18
3816 WD Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer