Kaatje

Ontdek onze locatie

Ligging

Het kleinschalige kinderdagverblijf Kaatje ligt in de rustige, groene woonwijk het Leusderkwartier, op steenworp afstand van natuurgebied Nimmerdor. Het is ideaal te bereiken vanaf de nabij gelegen A28. Er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Het kinderdagverblijf ligt in de buurt van diverse basisscholen. 

Onze plek

Kaatje is gevestigd in een mooi, authentiek gebouw dat grenst aan de Fonteinkerk. De groepsruimte heeft grote ramen, waardoor er veel licht naar binnen komt. Wie deze locatie binnenstapt, voelt meteen de fijne en gezellige sfeer. Op woensdag en vrijdag spelen hier de peuters van speelleergroep Kaatje.

Wat zullen we doen?

In verschillende speelhoeken in de groepsruimte kunnen de kinderen helemaal opgaan in hun spel. Lekker eten koken in het keukentje, verkleden of met de dieren spelen, en nog veel meer. Er is ook een afgeschermde ruimte, waar de kleintjes ongestoord kunnen spelen, met een lage spiegel voor veel leuke momenten. Natuurlijk is ook de schoot van een medewerker een heerlijk plekje om even tot rust te komen, getroost te worden of gewoon heerlijk te knuffelen!

Buiten spelen

In de buitenruimte is er van alles te beleven. De kinderen rijden rond op onze verschillende soorten fietsjes en karren, verstoppen zich in het wilgententje en bakken de heerlijkste zandtaartjes in de zandbak. Met mooi weer picknicken we gezellig buiten. De baby´s liggen op een kleed op hun eigen stukje gras of in de kinderwagen en genieten daar van de buitenlucht en -geluiden. De locatie ligt vlakbij Nimmerdor, dus we kunnen er lekker op uit in dit stukje bos!

Openingstijden

Kinderdagverblijf Kaatje is open op maandag, dinsdag en donderdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Nieuws & blog

Fotoalbum

Kindercentrum Kaatje

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Robert Kochstraat 6
3817 JM Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer