KrisKras

Knusse plek voor kinderen

Ontdek onze locatie

Ligging

Kinderdagverblijf KrisKras ligt in de wijk Leusderkwartier, vlakbij de bekende winkelstraat Leusderweg. Het vroegere schoolgebouw staat midden in een woonwijk en heeft een warme, knusse uitstraling.

Onze plek

KrisKras is een warme, knusse locatie met lage plafonds, veel grote ramen en muren in vrolijke kleuren. De deuren staan vaak open, zodat kinderen op avontuur kunnen in de buurgroep.  De baby's vermaken zich ondertussen in hun eigen afgeschermde deel van de groepsruimte. De centraal gelegen speelhal geeft de grotere kinderen volop extra speelruimte . Aan de hal grenst onze open woonkeuken waar we soms lekkere koekjes bakken.

Wat zullen we doen?

Bij KrisKras kunnen kinderen lekker zichzelf zijn. In speelhoeken in de groepsruimtes kunnen ze helemaal opgaan in hun spel. Even lekker rustig spelen? Dat kan met een boekje in de knuffelhoek. Liever een enorme toren bouwen of vadertje en moedertje spelen? Vervelen doen we ons nooit: er wordt altijd wel een leuke activiteit georganiseerd.

Buiten spelen!

Onze favoriete plek is de enorme ontdektuin; hier kunnen de kinderen heerlijk struinen! Alle groepsruimtes hebben een directe uitgang naar de tuin. Voor de baby's is er een rustige plek met veel gras en schaduw. De dreumesen en peuters fietsen rondjes op het fietsparcours, verstoppen zich in de wilgenhut of vermaken zich in de zandbak of op de ontdekmuur. Ook helpen ze met het verbouwen en oogsten van onze eigen groente en fruit; wij hebben namelijk maar liefst twee moestuinen. 

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit
4 uit 5 sterren
Over het algemeen tevreden de medewerkers zijn allemaal ontzettend lief en de meeste ook extreem kundig, minder tevreden met het beleid rondom kinderen die 4 dagen opvang genieten, hier zou aparte regeling voor moeten komen. Het is nooit mogelijk om opgenomen dagen te ruilen. Een contract voor bijvoorbeeld 49 weken zou mooie compromis zijn, dan maakt ska nog steeds winst
uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Prettige opvang die de tijd neemt voor een persoonlijke overdracht en kijkt naar de behoefte van het kind

Fotoalbum

Kdv KrisKras

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Röntgenstraat 40
3817 TL Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer