Plons

Als een vis in het water

Ontdek onze locatie

Ligging

Kinderdagverblijf Plons is gevestigd in de  waterbuurt in Nieuwland. Het krioelt hier van de kinderen! Onze naaste buren zijn basisscholen, het wijkcentrum en de grote sporthal. En het is maar een paar minuten lopen naar winkelcentrum de Nieuwe Hof. Je kunt je auto bij ons voor de deur kwijt of op het parkeerterrein aan de overkant.

Onze plek

Plons heeft haar plek in een ruim en licht gebouw. In het kindercentrum zijn ook speelleergroep de Bevers en bso de Snorkels gehuisvest. Baby's, dreumesen, peuters en kleuters voelen zich hier als een vis in het water!

Wat zullen we doen?

Onze medewerkers zitten vol goede ideeën voor activiteiten, waardoor het iedere dag weer een gezellige boel is. We verkleden ons als boeven en politie. We zingen uit volle borst mee met liedjes en stampen luidruchtig mee op de maat. Tot groot vermaak van de baby's: als er gezongen wordt, klappen ze enthousiast mee op de maat. Ook de kunstenaars komen helemaal aan hun trekken: we knippen, plakken en tekenen de mooiste kunstwerken!

Buiten spelen!

Zin om te rennen en te springen? Onze ontdektuin is één groot avontuur! De kinderen balanceren over een rijtje boomstammetjes, verzamelen takjes en blaadjes, en rollen heerlijk door het gras. In ons moestuintje verbouwen wij onze eigen groenten en wat is er nu leuker dan een appel van je eigen appelboom. We zijn ook altijd in voor een uitstapje in de buurt, bijvoorbeeld met de bolderkar.

klein label 

Vind je opvang in een groep belangrijk voor uw kind, maar heb je genoeg aan beperkte openingstijden? Je kunt op onze locatie ook kiezen voor klein label. 

Speelleergroep 

De oudste peuters doen mee met het programma van de speelleergroep.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Medewerkers geweldig! Lief en deskundig! Weinig dagverslagen ontvangen wij, eens per maand. Terwijl zoon elke week gaat. Krijgen weinig te horen over het aanbod van activiteiten.

Fotoalbum

Kdv Plons

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Zeldertsedreef 4
3824 EK Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer