Spetter

Het plezier spat eraf!

Ontdek onze locatie

Ligging

In het noordelijkste puntje van Amersfoort, op steenworp afstand van de A1, vindt u Spetter. Je kunt jeauto voor de deur kwijt.

Onze plek

Ons kinderdagverblijf huist op de begane grond van een flatgebouw en ademt de warme, huiselijke sfeer van een kleinschalige dagopvang. Voor kinderen is het een ideale plek om vriendjes te ontmoeten.

Wat zullen we doen?

De baby's spelen rustig in de hoge box of op de speciale matten op de vloer. Natuurlijk is ook de schoot van een medewerker een heerlijk plekje! Liedjes zingen, kiekeboespelletjes, knuffelen en kroelen zijn favoriet bij baby's én bij medewerkers! In onze speelhal hebben de peuters alle ruimte om samen te swingen op K3, te gymmen of een spelletje Jan Huigen in de ton te doen. Naast de drukkere activiteiten is er in Spetter voor kinderen volop gelegenheid om rustig hun eigen gangetje te gaan. De twee groepsruimtes zijn verdeeld in duidelijke speelhoeken. Zo kunnen kinderen helemaal opgaan in hun spel.

Buiten spelen!

Binnen is het leuk, maar in onze ontdektuin is het nog leuker! Onder de schaduw van onze plataanbomen vermaken we ons met de meest uiteenlopende activiteiten. We doen kringspelletjes, verkopen zandtaartjes en kweken 's zomers zonnebloemen. Niet alleen de kinderen vinden de tuin een prettig plekje; een moedereend broedt hier regelmatig haar kuikens uit!

Speelleergroep 

De oudste peuters doen mee met het programma van de speelleergroep.

Nieuws & blog

Fotoalbum

Kdv Spetter

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Waterdreef 172
3824 HC Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer