Bubbels

Dorpse gezelligheid

Ontdek onze locatie

Ligging

Kinderdagverblijf Bubbels is gevestigd in het dorp Hoogland. Je kunt de auto gemakkelijk voor onze deur parkeren. We delen ons onderkomen met speelleergroep het Zandkasteel en bso Villa Zeezicht. Ook basisschool de Bieshaar is in hetzelfde gebouw gevestigd. Winkelcentrum Kraailandhof is om de hoek. Lekker makkelijk als we even een boodschapje willen doen met de bolderkar.

Onze plek

Wie onze kleine vestiging binnenstapt, voelt meteen de intieme en gezellige sfeer. Ons kinderdagverblijf is ingericht volgens het aanstekelijke thema strand en zee. Dat betekent frisse kleuren en een heus laboratorium met speelzand en water.

Wat zullen we doen?

Onze beide groepsruimtes komen uit op een gezamenlijke speelgang. De kinderen kiezen zelf in welke ruimte ze willen spelen. Duidelijke speelhoeken bieden kinderen structuur en overzicht. We spelen in de poppenhoek, de bouwhoek, of gaan aan de slag met lijm en papier in de knutselhoek. De baby's hebben een eigen plekje binnen de groepsruimte van waaruit ze de wereld kunnen ontdekken. Slapen de baby's, dan kunnen de peuters zich hier in de kussens nestelen voor een verhaaltje of om te kroelen met de poppen en knuffels.

Buiten spelen!

Buiten spelen is op Bubbels een bijzondere ervaring! In onze ontdektuin valt van alles te beleven: de kinderen drukken op de kraan en kijken hoe er water uitloopt, voelen aan het water, bouwen dammetjes en het waterstroompje. Waar het water in het zand wegloopt, wordt het een lekker prutje waar je met een stokje - of je handen natuurlijk - in kan roeren. De kinderen verstoppen zich in de wilgentakkenwigwam of dwalen rond in het palenbos. In ons moestuintje verbouwen we onze eigen worteltjes en aardbeien. De baby´s spelen veilig in het gras van het babyweitje of doen een dutje in de hangwieg of het buitenbedje.

Speelleergroep

De oudste peuters doen mee met het programma van de speelleergroep.

Opvang vanaf 7:00 uur en flexibele opvang

Werk je in het Meander Medisch Centrum? Dan is Bubbels dé plek voor je kindje! In overleg kun je je kind al vanaf 7:00 uur brengen en wij bieden ook flexibele opvang. Natuurlijk ook ideaal als je niet in het ziekenhuis werkt en toch onregelmatig werk hebt.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
De communicatie omtrent personele wisselingen op het KDV is regelmatig erg (te) laat. Daarnaast zouden er met de oudere kindjes van het KDV wat meer uitstapjes gedaan kunnen worden. Wat ik voor de BSO opvang mis is een passende opvang tijdens studiedagen. Er zijn maar een paar kinderen van de Berkenschool en die gaan meestal niet naar de opvang als er een studiedag is. In plaats van dat jullie een leuke activiteit met haar gaan doen, kan ze terecht op een locatie in een hele andere wijk waar ze niemand kent. Dat is dus geen geschikt aanbod.
uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Ik merk dat mijn kind echt gezien word! Er hangt een heerlijke rustige huiselijke sfeer en er word echt tijd genomen met de overdracht!

Fotoalbum

Kdv Bubbels

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Bongerd 16
3828 HW Hoogland

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer