Binnenstebuiten

Natuurlijk genieten!

Ontdek onze locatie

Ligging

Kinderdagverblijf Binnenstebuiten ligt aan de rand van het dorp Hooglanderveen. Het is gemakkelijk bereikbaar vanuit het centrum van Hooglanderveen, vanaf de verbindingsweg tussen Hoevelaken en Nijkerk en vanaf de A28 (afslag Amersfoort-Vathorst). Je kunt je auto voor de deur kwijt.

Onze plek

Het kinderdagverblijf vormt samen met bso Buitengewoon en speelleergroep de Buitenkans een kindercentrum. Dit is gehuisvest in een schitterend, nieuw gebouw met grote ramen, waardoor de kinderen heerlijk naar buiten kunnen kijken. Onze buren aan het plein zijn de St. Josephschool, bso 't Zonnetje en dorpshuis de Dissel. 

Wat zullen we doen?

De baby's spelen in hun eigen afgeschermde deel van de groepsruimte; ze oefenen het rollen voor de spiegel of kijken door het raam naar wat de wind met de blaadjes doet. De grotere kinderen dansen in verkleedkleren op vrolijke muziek of luisteren rustig naar een cd met vogelgeluiden, ze verstoppen zich in hun eigen hoekje onder de hoge box of koppeltjeduiken op de dikke mat.

Buiten spelen

Vanuit alle groepsruimtes stappen we zó onze heerlijke ontdektuin in. Hier ervaren we de natuur van dichtbij, de jongste kinderen in hun eigen, afgesloten babywei. De grotere kinderen graven kuilen in het zand, klauteren over het muurtje en struinen door de bosjes. Met warm weer spelen we met water in ons beekje met stromend water. In het moestuintje verbouwen we onze eigen groente. We trekken er ook graag op uit: met de bolderkar lopen we het hele dorp door. Langs het bejaardenhuis, naar de bakker, geitjes kijken op de kinderboerderij...

Speelleergroep

De oudste peuters doen mee met het programma van de speelleergroep.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Hooglanderveen
4 uit 5 sterren
Hele prettige medewerkers met veel passie en liefde voor de kinderen. Ruilsysteem niet prettig. Geen ruimte om ruildagen in te zetten en dan verlopen ze te snel.
uit Hooglanderveen.
4 uit 5 sterren
Wij hebben ervaring met zowel het kinderdagverblijf als de BSO. Overall hangt er altijd een ongedwongen relaxte sfeer. Onze kinderen komen er altijd blij vandaan. Qua aanbod voor activiteiten mag wat meer en ook het aanbod ruilen van dagen zouden wij graag verruimd willen zien.

Fotoalbum

Kdv Binnenstebuiten

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Disselplein 8
3829 MD Hooglanderveen

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer