't Vliet

Ontdek onze locatie

Ligging

Kinderdagverblijf 't Vliet ligt midden in de woonwijk 't Vliet in Leusden. Dat is natuurlijk heel prettig, een kinderdagverblijf om de hoek.

Onze plek

't Vliet is een kleinschalig kinderdagverblijf met 3 groepen en een speelleergroep (onze peuterspeelzaal 'nieuwe stijl'). De baby's vermaken zich in de grondbox of in de hoge box. In onze centrale hal ontmoeten de kinderen van de verschillende ruimtes elkaar en hebben ze alle ruimte om ook binnen te ballen of bijvoorbeeld een hindernisparcours af te leggen. 

Wat zullen we doen?

We werken op 't Vliet met thema's. Spelenderwijs stimuleren wij zo de ontwikkeling van de baby's, dreumesen en peuters. Samen met handpop Puk beleven de kinderen van alles. Zo hebben we het onder andere over reuzen en kabouters (groot en klein), de seizoenen, ons lichaam en familie. We zingen volop liedjes, knutselen, spelen buiten, luisteren naar verhaaltjes!  Ook gaan we er graag op uit; een bezoekje aan de schapen hoort tot de favoriete uitjes van de kinderen! Wat we allemaal doen, horen ouders terug via de mondelinge overdracht  aan het einde van de dag, maar lezen ze ook in het digitale schriftje, samen met mooie foto’s! 

Buiten spelen!

Natuurlijk gaan we ook lekker naar buiten. Je ziet het aan de voorkant van ons gebouw niet direct, maar de tuin loopt achter ons gebouw door, dus de kinderen kunnen heerlijk op ontdekkingstocht! Onze buitenruimte wordt binnenkort - net als de buitenruimtes van ál onze kinderdagverblijven - ingericht als ontdektuin. We hebben nu wel al boomstammetjes in de tuin en zoals we binnen activiteiten ondernemen, doen we dat ook buiten. We schilderen bijvoorbeeld binnen maar ook buiten. We gaan op zoek naar spinnetjes en spelen met de bladeren die de tuin in komen waaien.

Nieuws & blog

Fotoalbum

kindcentrum 't Vliet

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Rondeel 120
3831 SZ Leusden

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer