Villa Blanca

Hier mag je jezelf zijn!

Ontdek onze locatie

Ligging

Villa Blanca ligt centraal in Leusden vlakbij winkelcentrum de Biezenkamp. Ons witte gebouw valt direct op. Je kunt je auto bij ons voor de deur kwijt. Het kinderdagverblijf is onderdeel van kindercentrum Villa Blanca, dat verder nog bestaat uit een speelleergroep en een bso.

Onze plek

De baby's kunnen naar hartenlust rollen en kruipen; een deel van de groepsruimte is speciaal voor hen is ingericht. Lage spiegels en volop voel- en kijkspeelgoed maken hun wereld leuk en boeiend. De dreumesen en peuters kunnen zelf kiezen waar ze spelen. De deur naar de buurgroep staat regelmatig open. De verschillende speelhoeken zorgen voor uitdaging en overzicht.

Wat zullen we doen?

We knutselen - het liefst met kostenloos materiaal -, dansen of leven ons uit op de verschillende muziekinstrumenten. Peuters spelen met vriendjes in de huishoek of de bouwhoek. De baby's hebben hun eigen activiteiten: rollen met een bal, heerlijk geknuffeld worden, of samen met de grote kinderen liedjes zingen.

Buiten spelen!

Rondom ons gebouw hebben we een prachtige ontdektuin. Alle zintuigen van de kinderen worden daar geprikkeld. Zij spelen met water en zand In de zandbak en de beekloop en verstoppen zich in de wilgentenen hut.  Voor de baby's is er een afgeschermd stukje tuin, waar zij veilig kunnen genieten van het gras en de frisse buitenlucht. Wij gaan er ook graag op uit met de bolderkar. Op dinsdag is een uitstapje naar de markt favoriet.

Flexibele opvang

Op Villa Blanca kunt je je kind ook voor een flexibele plaats inschrijven. Handig als je onregelmatig werk heeft. Je neemt gemiddeld minimaal één dagdeel per week af. Je geeft maandelijks door op welke dagdelen u opvang nodig heeft.

Speelleergroep 

De oudste peuters doen mee met het programma van de speelleergroep.

Nieuws & blog

Fotoalbum

Kdv Villa Blanca

Informatie

Bereikbaar op

Adres

De Biezenkamp 1
3831 JA Leusden

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer