't Vliet

't Ruige Veld

Ontdek onze locatie

Onze plek

Kindcentrum 't Vliet vind je in de buurt met dezelfde naam, in de oksel van de Vlietsingel en de Randweg. 't Vliet is een kleinschalig kindcentrum midden in de wijk 't Ruige Veld. Een prettige plek voor kinderen van 0 - 12 jaar.

Buiten spelen!

Je ziet het aan de voorkant van ons gebouw niet direct, maar de tuin loopt achter ons gebouw door, dus de kinderen kunnen heerlijk op ontdekkingstocht! Onze buitenruimte is ingericht als groene ontdektuin. We balanceren op boomstammetjes, gaan op zoek naar spinnetjes en spelen met de bladeren die de tuin in komen waaien.  In de zomer is de tuin een fijne plek om gezellig te picknicken. En we vinden het heerlijk om als echte Van Goghs buiten te schilderen.

Ook gaan we er graag op uit; een bezoekje aan de schapen hoort tot de favoriete uitjes van de kinderen!  Met de bso-kinderen gaan we vaak naar een grasveld in de buurt om lekker te voetballen.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Leusden
4 uit 5 sterren
Wat ik een nadeel vind is de gewijzigde regeling wanneer je afmeld, dat je die uren gewoon kwijt bent. Je kan dan wel kiezen op korte termijn voor een ruildag maar meestal wordt dit geweigerd omdat er geen plek is.
uit Leusden
5 uit 5 sterren
Betrolken, veilige, professionele opvang

Fotoalbum

Kindcentrum 't Vliet

Diensten & aanbod

Kinderdagverblijf

Onze medewerkers verzorgen en begeleiden je kindje met liefde en aandacht. In de veilige omgeving van het kinderdagverblijf kan het onbezorgd de wereld ontdekken.

Wij bieden kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen en de wereld om zich heen te ontdekken. Figuurlijk en ook letterlijk: we vinden het heerlijk om binnen en buiten op avontuur te gaan. De deur naar de buurgroep staat regelmatig open. Hierdoor zijn er altijd leeftijdsgenootjes om mee te spelen. Twee buurgroepen hebben een gezamenlijk team van pedagogisch werkers. Alle kinderen en medewerkers kennen elkaar; hierdoor is er altijd een vertrouwd gezicht voor de kinderen.

Wij begeleiden de kinderen in kleine groepjes, waardoor ze veel persoonlijke aandacht krijgen. Deze groepjes worden (spontaan of gericht) gevormd door kinderen met dezelfde leeftijd, ontwikkelingsfase en/of interesse. We stimuleren de ontwikkeling van de baby’s, dreumesen en peuters met erkende ontwikkelingsgerichte programma’s als Uk & Puk en Piramide. De oudste peuters van het kinderdagverblijf doen mee met het programma van de speelleergroep

Aanbod op deze locatie

Speelleergroep

De speelleergroep is onze peuterspeelzaal 'nieuwe stijl'. Bij de speelleergroep spelen de kinderen heerlijk samen. Dat is leuk, en ook leerzaam: ze leren rekening houden met anderen, samenwerken, delen, op hun beurt wachten... Allemaal sociale vaardigheden die ze nodig hebben op de basisschool! We begeleiden en stimuleren de ontwikkeling van de peuters met erkende ontwikkelingsgerichte programma’s als Uk & Puk en Piramide.

Openingstijden

De speelleergroep in ’t Vliet is open van maandag t/m donderdag, van 8:30 – 11:30 uur. Je kunt je kind tot 8:45 uur brengen en vanaf 11:15 uur weer ophalen. 

Aanbod op deze locatie

Buitenschoolse opvang

Als je uit school komt, wil je doen wat je leuk vindt. Het is tenslotte je vrije tijd! Eerst wat drinken, je verhaal kwijt en dan... lekker spelen! Wij bieden de kinderen een uitdagend en afwisselend programma met activiteiten, workshops, clinics en uitstapjes op het gebied van sport & spel, cultuur, creativiteit en natuurbeleving. Iedere pedagogisch werker heeft z'n eigen talent of specialisme en wij werken vaak samen met andere partijen. De kinderen kiezen zelf aan welke activiteiten zij mee doen. En lekker niks doen mag natuurlijk ook!

Aanbod op deze locatie

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • 't Ronde

  Basisschool
  Adres:
  Uilenhoeve 39, Leusden
 • De Bongerd

  Basisschool
  Adres:
  Asschatterweg 36b, Leusden
 • De Heerd

  Basisschool
  Adres:
  Berkelwijk 33, Leusden
 • De Hobbit

  Basisschool
  Adres:
  De Meent 2, Leusden
 • De Rossenberg

  Basisschool
  Adres:
  De Biezenkamp 288, Leusden
 • Het Christal

  Basisschool
  Adres:
  De Biezenkamp 286, Leusden
 • Het Kompas

  Basisschool
  Adres:
  De Meent 3, Leusden
 • KLA4

  Basisschool
  Adres:
  Asschatterweg 37c, Leusden

Informatie

Diensten op deze locatie

 • Kinderdagverblijf
 • Speelleergroep
 • Buitenschoolse opvang
GGD-inspectierapport (registratienummer)

Bereikbaar op

Adres

Rondeel 120
3831 SZ Leusden

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer