de Bevers

Kom speel-leren!

Ontdek onze locatie

Onze plek

speelleergroep de Bevers is onderdeel van kindercentrum Plons in de  waterbuurt in Nieuwland. Onze naaste buren zijn basisscholen, het wijkcentrum en de grote sporthal. En het is maar een paar minuten lopen naar winkelcentrum de Nieuwe Hof.

Wat zullen we doen?

De peuters hebben bij ons volop speelplezier. Ze rijden met de treintjes over de houten spoorbaan, bouwen een hoge toren in de bouwhoek of pakken een spelletje uit de kast. Elke ochtend zingen we samen liedjes, drinken we limonade in de kring en praten we over het thema van dat moment. Daarna gaan we vaak knutselen: plakken en knippen is daarbij favoriet. De mooie knutselwerkjes hangen we altijd op, zodat alle papa’s en mama’s ze kunnen bewonderen.

Buiten spelen!

Natuurlijk spelen we elke dag buiten. We bakken zandtaartjes, spelen met de bal, fietsen rondjes of tekenen met stoepkrijt kunstwerken op het speelpleintje.

Openingstijden

Speelleergroep de Bevers is open van maandag t/m donderdag, van 8:45 – 11:45 uur. Je kunt je kind tot 9:00 uur brengen en vanaf 11:30 uur weer ophalen. Natuurlijk kun je de speelleergroep combineren met opvang op het kinderdagverblijf.

Nieuws & blog

Fotoalbum

Pwp de Bevers

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Zeldertsedreef 4
3824 EK Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer