de Dobbelsteen

Kom speel-leren!

Ontdek onze locatie

Ligging

Dobbelsteen ligt op een bijzondere plek in de wijk Liendert: midden in de natuur, omgeven door veel groen en ruimte. Let op: wij zijn het gemakkelijkst bereikbaar vanaf de Albatrosstraat, via het bruggetje over het water. U kunt uw auto gemakkelijk in de Albatrosstraat kwijt.

Onze plek

Wij hebben een prachtig ruim en licht gebouw. Grote ramen kijken uit op onze heerlijke binnentuin. Zo halen we buiten naar binnen, waardoor de kinderen zich lekker vrij voelen.

Wat zullen we doen?

De peuters racen met de autootjes, spelen met zand en water, bouwen een hoge toren in de bouwhoek of pakken een spelletje uit de kast. in de kring zingen we samen liedjes, luisteren naar een voorleesverhaal, praten daar samen over en doen taal- en telspelletjes.

Buiten spelen!

De binnentuin ligt beschut en zorgt voor veel speelplezier. De heuvels en de grote boom maken de pret compleet. We fietsen, bakken taartjes in de zandbak, zoeken spinnetjes of verzamelen blaadjes en takjes of genieten van de vogels en de voorbijdrijvende wolken. Onze ontdektuin is niet alleen favoriet bij de kinderen, ook egels en padden voelen zich er prima thuis.

Openingstijden

Speelleergroep de Dobbelsteen is open van maandag t/m donderdag, van 8:30 – 11:30 uur. Je kunt je kind tot 8:45 uur brengen en vanaf 11:15 uur weer ophalen. Natuurlijk kun je de speelleergroep combineren met opvang op het kinderdagverblijf.

Nieuws & blog

Fotoalbum

PwP de Dobbelsteen

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Lageweg 6
3815 VG Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer