de Draakjes

Kom speel-leren!

Ontdek onze locatie

Ligging

Speelleergroep de Draakjes vind je in Kattenbroek.

Onze plek

Speelleergroep de Draakjes heeft een gezellige ruimte in basisschool de Meander. We mogen gebruik maken van andere ruimtes in de school, zoals de gymzaal, de hal en de keuken

Wat zullen we doen?

Als de kinderen binnenkomen, kiezen ze zelf wat ze gaan doen: spelen met duplo of met de poppen in het houten huisje, knutselen of een puzzel maken. Daarna gaan we in de kring en drinken we wat met een tussendoortje. Door bijvoorbeeld woordspelletjes en het zingen van liedjes bereiden we de peuters op een speelse manier voor op de basisschool. Na de kring bieden we de kinderen diverse activiteiten aan.

Buiten spelen!

Natuurlijk gaan we – als het weer het maar éven toelaat – elke dag een tijdje lekker naar buiten. Op de speelplaats vermaken de peuters zich prima! Ze spelen met emmertjes en schepjes in de zandbak of ze stappen op een fietsje en rijden heerlijk rond.

Openingstijden

Speelleergroep de Draakjes is open van maandag t/m donderdag, van 8:30 – 11:30 uur. Je kunt je kind tot 8:45 uur brengen en vanaf 11:15 uur weer ophalen. Natuurlijk kun je de speelleergroep combineren met opvang op het kinderdagverblijf.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Vriendelijke mensen en erg leuk met de kinderen. Ook bij het afscheid tussen ouder en kind is er genoeg aandacht voor het kind.

Fotoalbum

Vs de Draakjes

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Het Avontuur 45
3823 DW Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer