de Lakeien

Kom speel-leren!

Ontdek onze locatie

Ligging

Peuterwerkplaats de Lakeien is onderdeel van kindercentrum de Jonkvrouw. Het kindercentrum bestaat verder uit kinderdagverblijf de Jonkvrouw en bso Kasteel de Jonker. Ons opvallende onderkomen vind je in de wijk Kattenbroek op de grens met Nieuwland. Het ovale, roestbruine gebouw is een echt herkenningspunt in de wijk. Het kindercentrum is prima te bereiken vanaf de uitvalswegen van Amersfoort-Noord. U kunt uw auto voor de deur parkeren.

Wat zullen we doen?

De peuters hebben bij ons volop speelplezier. Ze maken een creatief kunstwerk, rijden met de treintjes over de houten spoorbaan, bouwen een hoge toren in de bouwhoek of pakken een puzzel uit de kast. In de kring zingen we samen liedjes, luisteren naar een voorleesverhaal, praten daar samen over en doen taal- en telspelletjes.

Buiten spelen!

We hebben een heerlijke ontdektuin! Daar graven we met een schep of graafmachine kuilen in het zand of bouwen de meest fantastische bergen en kastelen. We klauteren over de grote keien, struinen door de bamboebosjes, spelen met water en sluipen door het wilgentunneltje. Is het oogsttijd dan eten we onze eigen druiven, bessen en appels! Ook de fietsen zijn altijd populair: lekker crossen met de wind in ons haar.

Openingstijden

Peuterwerkplaats de Lakeien is open van maandag t/m donderdag, van 8:45 – 11:45 uur. JE kunt je kind tot 9:00 uur brengen en vanaf 11:30 uur weer ophalen. Natuurlijk kun je  de peuterwerkplaats combineren met opvang op het kinderdagverblijf.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Fijn dan mijn zoon bij jullie zit!

Fotoalbum

Pwp de Lakeien

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Jonkvrouw Foeytweg 2
3823 SK Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer