de Melodie

Kom speel-leren!

Ontdek onze locatie

Ligging

Speelleergroep de Melodie maakt deel uit van kindercentrum de Mammoet. Dit ligt centraal in de wijk Zielhorst op loopafstand van winkelcentrum Emiclaer en station Amersfoort-Schothorst.

Onze plek

Als je bij ons binnenkomt, zie je meteen de grote centrale speelhal. Hieraan grenzen de groepsruimtes. We vormen samen met kinderdagverblijf de Mammoet en bso de Jungle een kindercentrum.

Wat zullen we doen?

De peuters zijn dol op knutselen, schminken of gewoon lekker spelen met auto´s, poppen en puzzels. In de speelhal gaan ze met de gymspullen aan de slag of bouwen een huis van de reuzenblokken. in de kring kletsen we honderduit, zingen we samen liedjes, lezen prentenboeken en doen taal- en telspelletjes.

Buiten spelen!

Het is vanaf de straat niet te zien, maar wij hebben een schitterende ontdektuin. De peuters kunnen hier de natuur beleven. Zij stappen er over een rijtje boomstammetjes, kruipen over het houten bruggetje, ontdekken kriebelbeestjes onder een vermolmde tak en spelen er met water. We zijn ook altijd in voor een uitstapje in de buurt, bijvoorbeeld met de bolderkar.

Openingstijden

Speelleergroep de Melodie is open van maandag t/m donderdag, van 8:45 – 11:45 uur. Je kunt je kind tot 9:00 uur brengen en vanaf 11:30 uur weer ophalen. Natuurlijk kun je de speelleergroep combineren met opvang op het kinderdagverblijf.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Een uitstekende kinderopvang maar de tijd is kort

Fotoalbum

Pwp de Melodie

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Albert Schweitzersingel 253
3822 BV Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer