de Pruttelhoek

Kom speel-leren!

Ontdek onze locatie

Ligging

Speelleergroep de Pruttelhoek vindt u in Schothorst-Zuid, vlakbij winkelcentrum Schothorst. De Pruttelhoek is omringd door diverse basisscholen.

Onze plek

Wij hebben een mooie ruimte in kindercentrum de Krakeling. Wij delen onze ruimte met kinderdagverblijf de Krakeling en bso de Kletskop.

Wat zullen we doen?

Elke dag doen wij even aan 'gymnastiek', binnen of buiten lekker bewegen. Daarna gaan de peuters hun eigen gang: een knutselwerkje maken, op de bank met de poppen spelen of rondkijken in de themahoek. Deze hoek is elke keer anders, van een echt huisje tot een winkeltje: er valt altijd wat nieuws te ontdekken! In de kring zingen we samen liedjes, lezen prentenboeken, praten over het thema en doen taal- en telspelletjes.

Buiten spelen!

Natuurlijk spelen we als het weer het toelaat elke dag buiten in de speelruimte. Wij hebben een geweldige ontdektuin! Soms gaan we ook wandelen of voetballen op het grote veld, daar hebben we lekker alle ruimte!

Openingstijden

Speelleergroep de Pruttelhoek is open van maandag t/m donderdag, van 8:45 – 11:45 uur. Je kunt je kind tot 9:00 uur brengen en vanaf 11:30 uur weer ophalen. Natuurlijk kun je de speelleergroep combineren met opvang op het kinderdagverblijf in de wijk.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Top sfeer, leuke juffen!
uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Onze dochter vind het leuk alleen jammer dat het maar 2 ochtende is. Maar hele fijne locatie en medewerkers!

Fotoalbum

Pwp de Pruttelhoek

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Klein Klaasjestraat 1
3813 MX Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer