de TamTam

Kom speel-leren!

Ontdek onze locatie

Ligging

Je vindt speelleergroep de TamTam in de rivierenbuurt in het Soesterkwartier, vlakbij de bekende winkelstraat de Noordewierweg.

Onze plek

Speelleergroep de TamTam heet een aantal gezellige ruimtes in basisschool de Magneet in het Soesterkwartier. We hebben o.a. een huishoek en een grote kast vol puzzels, duplo, blokken en ander speelgoed. We kunnen ook gebruik maken van de gymzaal.

Wat zullen we doen

Als de peuters binnenkomen, gaan ze lekker hun eigen gang. Ze rijden samen met het treintje, lezen een boek op de bank, vertroetelen de poppen of maken een puzzel. Als iedereen er is, gaan we samen in de kring. Wat drinken met een tussendoortje, luisteren naar een voorleesverhaal, samen praten en zingen. Daarna is het tijd voor een leuke activiteit: knutselen, samen dansen, 'gymmen'; de medewerkers zitten vól ideeën!

Buiten spelen!

We zijn dol op buiten spelen! Dat doen we op het kleuterspeelplein van de school. De peuters bakken de lekkerste zandtaarten of bouwen een kasteel in de grote zandbak. Ze klimmen op het klimrek en glijden - roetsj! - van de glijbaan. Fietsen en steppen is ook populair!

Openingstijden

Speelleergroep de TamTam is open van maandag t/m donderdag, van 8:45 – 11:45 uur. Je kunt je kind tot 9:00 uur brengen en vanaf 11:30 uur weer ophalen. Natuurlijk kun je de speelleergroep combineren met opvang op het kinderdagverblijf in de wijk.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Goed

Fotoalbum

Vs de TamTam

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Maasstraat 2
3812 HS Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer