de Waterval

Kom speel-leren!

Ontdek onze locatie

Ligging

Voorschool de Waterval is gevestigd in basisschool de Border in Nieuwland. Naast onze voorschool vindt u in de buurt ook winkelcentrum de Nieuwe Hof, kinderdagverblijven, bso's, basisscholen en sportvoorzieningen. Het krioelt hier van de kinderen!

Wat zullen we doen?

De peuters hebben bij ons volop speelplezier. Ze rijden met de treintjes over de houten spoorbaan, doen de poppenwas, bouwen een kasteel in de bouwhoek of verkleden zich als prinses of politieman. In de kring praten we samen over wat we thuis of op de peuterwerkplaats beleven, zingen samen liedjes en luisteren naar een voorleesverhaal. En daarna is het knutseltijd!

Buiten spelen!

Natuurlijk spelen we elke dag buiten. De peuters bakken zandtaartjes, spelen met de bal, fietsen rondjes of tekenen met stoepkrijt kunstwerken op het speelpleintje.

Openingstijden

Voorschool de Waterval is open van maandag t/m donderdag, van 8:30 - 11:30 uur. JE kunt je kind tot 8:45 uur brengen en vanaf 11:15 uur weer ophalen. Natuurlijk kun je de peuterwerkplaats combineren met opvang op het kinderdagverblijf.

Nieuws & blog

Fotoalbum

vs de Waterval

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Watersteeg 87
3824 EL Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer