Harlekijn

Kom speel-leren!

Ontdek onze locatie

Ligging

In de wijk Randenbroek, vlakbij het Euterpeplein, vind je speelleergroep Harlekijn. Ons gebouw staat in een groene omgeving en is gemakkelijk te bereiken vanaf de rondweg of de A28. In de buurt zijn veel basisscholen.

Onze plek

Samen met kinderdagverblijf Harlekijn en bso Ondersteboven vormen wij kindercentrum Harlekijn. Het kindercentrum is gevestigd in een voormalig kleuterschooltje, tussen de Prins Willem Alexanderschool en de Caeciliaschool. Hier hebben we een gezellige ruimte en we kunnen ook gebruik maken van de hal.

Wat zullen we doen?

Op Harlekijn beleven de peuters de leukste avonturen. Huisjes bouwen, koekjes bakken, slingers maken…Elke ochtend gaan we in de kring en drinken we samen wat met een tussendoortje. Met voorleesverhalen, gesprekjes, spelletjes en het zingen van liedjes bereiden we de peuters op een speelse manier voor op de basisschool.

Buiten spelen!

Natuurlijk gaan we – als het weer het maar éven toelaat – elke dag een tijdje lekker naar buiten. Op de speelplaats vermaken de peuters zich prima! Ze spelen met emmertjes en schepjes in de zandbak of ze stappen op een fietsje en rijden heerlijk rond. Soms gaan we eropuit met de bolderkar. Naar kinderboerderij de Vosheuvel bijvoorbeeld; die is vlakbij!

Openingstijden

Speelleergroep Harlekijn is open van maandag t/m donderdag, van 8:45 – 11:45 uur. Je kunt je kind tot 9:00 uur brengen en vanaf 11:30 uur weer ophalen.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
3 uit 5 sterren
Lieve leidsters met het hart op de juiste plek. Ik laat mijn dochter met een gerust hart achter.

Fotoalbum

Vs Harlekijn

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Wagnerstraat 18
3816 WD Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer