Kaatje

Ontdek onze locatie

Ligging

Het kleinschalige kindcentrum Kaatje ligt in de rustige, groene woonwijk het Leusderkwartier, op steenworp afstand van natuurgebied Nimmerdor. Het bestaat uit een kinderdagverblijf (open op maandag, dinsdag en donderdag) en een speelleergroep (open op woensdag en vrijdag). Het is ideaal te bereiken vanaf de nabij gelegen A28. Er is genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Het kinderdagverblijf ligt in de buurt van diverse basisscholen. 

Onze plek

Kaatje is gevestigd in een mooi, authentiek gebouw dat grenst aan de Fonteinkerk. De groepsruimte heeft grote ramen, waardoor er veel licht naar binnen komt. Wie deze locatie binnenstapt, voelt meteen de fijne en gezellige sfeer.

Wat zullen we doen?

In verschillende speelhoeken in de groepsruimte kunnen de kinderen helemaal opgaan in hun spel. Lekker eten koken in het keukentje, verkleden of met de dieren spelen, en nog veel meer. Het hele jaar door wordt er gewerkt met verschillende thema’s, hierbij staat de handpop Puk centraal. Samen met Puk kunnen de kinderen op ontdekkingstocht. Deze manier van werken helpt de kinderen vrijer te worden en ze leren er veel mee over zichzelf en de wereld om hen heen.

Buiten spelen

In de buitenruimte is er van alles te beleven. De kinderen rijden rond op onze verschillende soorten fietsjes en karren, verstoppen zich in het wilgententje en bakken de heerlijkste zandtaartjes in de zandbak. Met mooi weer picknicken we gezellig buiten. De locatie ligt dichtbij Nimmerdor waardoor we lekker op uit kunnen naar het bos lekker op uit kunnen in het bos!

Openingstijden

Bij voldoende aanmeldingen is peuterwerkplaats Kaatje open op woensdag- en vrijdagochtend.

Nieuws & blog

Fotoalbum

Kaatje (pwp)

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Robert Kochstraat 6
3817 JM Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer