Spetter

Het plezier spat eraf!

Ontdek onze locatie

Ligging

In het noordelijkste puntje van Amersfoort, op steenworp afstand van de A1, vindt u Spetter. Je kunt je auto voor de deur kwijt.

Onze plek

Onze peuterwerkplaats huist op de begane grond van een flatgebouw en ademt de warme, huiselijke sfeer van een kleinschalige dagopvang. Voor kinderen is het een ideale plek om vriendjes te ontmoeten.

Wat zullen we doen?

De peuters hebben bij ons volop speelplezier. De kinderen spelen in de keukenhoek, bouwen een hoge toren of pakken een spelletje uit de kast. Elke ochtend gaan we in de kring en drinken we samen wat sap met een tussendoortje. Met voorleesverhalen, gesprekjes, spelletjes en het zingen van liedjes bereiden we de peuters op een speelse manier voor op de basisschool. We werken daarbij met thema's. Spelenderwijs stimuleren wij zo de ontwikkeling van de peuters. Samen met handpop Puk beleven de kinderen van alles. Zo hebben we het onder andere over reuzen en kabouters (groot en klein), de seizoenen, ons lichaam en familie. 

Buitenspelen!

Binnen is het leuk, maar in onze ontdektuin is het nog leuker! Onder de schaduw van onze plataanbomen vermaken we ons met de meest uiteenlopende activiteiten. We doen kringspelletjes, verkopen zandtaartjes en kweken 's zomers zonnebloemen. Niet alleen de kinderen vinden de tuin een prettig plekje; een moedereend heeft hier al een paar keer haar kuikens uitgebroed!

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Amersfoort
5 uit 5 sterren
Lieve dames die oprecht betrokken bij de kindjes zijn en bijna net zo trots op de ontwikkelingen zijn als de ouders!
uit Amersfoort
4 uit 5 sterren
Toegewijde medewerkers, leuke locatie met mooie buitenruimte en ontdektuin

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Waterdreef 172
3824 HC Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer