Winki

Kom speel-leren!

Ontdek onze locatie

Ligging

In de ruim opgezette, groene wijk Rustenburg ligt speelleergroep Winki.

Onze plek

Wij hebben een leuke ruimte in ABC- Rustenburg. 's Middags en in de vakanties is onze ruimte het domein van bso Domino. De school staat rondom een aantrekkelijk schoolplein. Onze buren zijn de basisscholen de Windroos en de Kinderhof, waarmee wij heel goed samenwerken.

Wat zullen we doen?

Als de kinderen binnenkomen, kiezen ze zelf wat ze gaan doen: spelen met duplo of met de poppen in het houten huisje, knutselen of een puzzel maken. Daarna gaan we in de kring en drinken we wat met een tussendoortje. Door bijvoorbeeld woordspelletjes en het zingen van liedjes bereiden we de peuters op een speelse manier voor op de basisschool. Na de kring bieden we de kinderen diverse activiteiten aan.

Buiten spelen!

Natuurlijk gaan we – als het weer het maar éven toelaat – elke dag een tijdje lekker naar buiten. Wij hebben aan de achterkant van basisschool de Windroos een eigen stuk tuin. De kinderen spelen hier in de zandbak spelen, ballen, rennen en fietsen over een fietsparcours. Ook maken we graag een uitstapje. Naar één van de speeltuintjes in de buurt of naar het Waterwingebied, op de grens van Rustenburg met Liendert.

Openingstijden

Speelleergroep Winki is open van maandag t/m donderdag, van 8:30 – 11:30 uur. Je kunt je kind tot 8:45 uur brengen en vanaf 11:15 uur weer ophalen.

Nieuws & blog

Fotoalbum

Vs Winki

Informatie

Bereikbaar op

Adres

F├╝rglerplein 6
3815 KZ Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer