de Buitenkans

Kom speel-leren!

Ontdek onze locatie

Ligging

speelleergroep de Buitenkans is onderdeel van kindercentrum Binnenstebuiten in het gezellige dorp Hooglanderveen. Wij delen ons gebouw met kinderdagverblijf Binnenstebuiten en bso Buitengewoon.

Onze plek

Het kindercentrum is gehuisvest in een schitterend, nieuw gebouw met grote ramen. Onze buren aan het Disselplein zijn de St. Josephschool, Ska-bso 't Zonnetje en dorpshuis de Dissel.

Wat zullen we doen?

De peuters hebben bij ons volop speelplezier. Ze rijden samen met de treintjes over de houten spoorbaan, bouwen een hoge toren in de bouwhoek of pakken een spelletje uit de kast. Elke ochtend zingen we samen liedjes, luisteren naar een voorleesverhaal, praten daar samen over en doen taal- en telspelletjes. Daarna gaan we vaak knutselen: plakken en schilderen is daarbij favoriet.

Buiten spelen!

Natuurlijk spelen we elke dag buiten, op ons grote dakterras of in de mooie ontdektuin. We graven kuilen in het zand, klauteren over het muurtje en struinen door de bosjes. Met warm weer spelen we met water in ons beekje met stromend water. In het moestuintje verbouwen we onze eigen groente. We trekken er ook graag op uit: met de bolderkar lopen we het hele dorp door. Langs het bejaardenhuis, naar de bakker of geitjes kijken op de kinderboerderij.

Openingstijden

Speelleergroep de Buitenkans is open van maandag t/m donderdag, van 8:30 – 11:30 uur. Je kunt je kind tot 8:45 uur brengen en vanaf 11:15 uur weer ophalen. Je kunt de speelleergroep natuurlijk ook combineren met opvang op het kinderdagverblijf.

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Hooglanderveen
3 uit 5 sterren
Veel wisseling, weinig communicatie daarover (ziekte leidsters), weinig continuïteit de laatste maanden.
uit Amersfoort
5 uit 5 sterren
Goed

Fotoalbum

Pwp de Buitenkans

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Disselplein 8
3829 MD Hooglanderveen

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer