't Vliet

Ontdek onze locatie

Ligging

Speelleergroep 't Vliet vind je in de buurt 't Vliet, in de oksel van de Vlietsingel en de Randweg. 

Onze plek

De speelleergroep maakt deel uit van kindercentrum 't Vliet. Het kindercentrum bestaat verder uit een kinderdagverblijf.

Wat zullen we doen?

De peuters hebben bij ons volop speelplezier. Bij binnenkomst maken ze zelf een keuze: spelen in de huishoek, bouwen met de duplo, een puzzel uit de kast of spelen met klei. Elke ochtend gaan we in de kring en eten we samen fruit. Met voorleesverhalen, gesprekjes, spelletjes, het zingen van liedjes en het aanbieden van diverse (ontdek)activiteiten bereiden we de peuters op een speelse manier voor op de basisschool. We werken daarbij met thema's. Samen met handpop Puk beleven de kinderen van alles. Zo hebben we het onder andere over ons lichaam, de familie, de kleding en het eten. Wij volgen hierbij de interesse en de ontwikkeling van de peuters en stimuleren deze door de kinderen zoveel mogelijk (nieuwe) ervaringen op te laten doen.

Buiten spelen!

We proberen zoveel mogelijk lekker buiten te zijn. We spelen in de zandbak met emmers en pannen, spelen met de bal, maken een mooie tekening met stoepkrijt of met water en een kwast. We verzinnen altijd wel iets leuks om buiten actief te zijn!

Openingstijden

Speelleergroep ’t Vliet is open van maandag t/m donderdag, van 8:30 – 11:30 uur. Je kunt je kind tot 8:45 uur brengen en vanaf 11:15 uur weer ophalen. 

Nieuws & blog

Wij laten graag anderen vertellen

uit Leusden
3 uit 5 sterren
Wat ik een nadeel vind is de gewijzigde regeling wanneer je afmeld, dat je die uren gewoon kwijt bent. Je kan dan wel kiezen op korte termijn voor een ruildag maar meestal wordt dit geweigerd omdat er geen plek is.
uit Leusden
5 uit 5 sterren
Ik ben erg blij dat er goed gekeken wordt naar de behoefte van mijn dochter!

Fotoalbum

kindcentrum 't Vliet

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Rondeel 120
3831 SZ Leusden

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer