Berg22

Speciaal voor tieners

Ontdek onze locatie

Berg22 is speciaal voor de oudste kinderen van de basisschool. Ook kinderen uit de brugklas en de 2e klas van de middelbare school zijn bij ons van harte welkom! Kijk voor meer informatie op Tienergroepen.

Ligging

Berg22 vind je in de wijk Berg-Noord (het Bergkwartier) en is goed bereikbaar vanaf de uitvalswegen van Amersfoort-Zuid. Je kunt je auto voor onze deur parkeren.

Onze plek

Tienergroep Berg22 is onderdeel van bso de Boshut. Wij zijn gevestigd in het voormalige klooster Onze Lieve Vrouwe ter Eem. Ons monumentale pand is heel bijzonder en ook het omliggende terrein is schitterend!

Wat zullen we doen?

Op Berg22 kun je jezelf zijn! Je kunt bij ons kletsen, chillen, sporten, koken, creatief bezig zijn, een gezelschapsspel doen, gamen op de computer of onder toeziend oog hun huiswerk maken.

Naar buiten!

Het terrein rond het klooster is geweldig voor jong en oud! Een picknick, 10 tellen in de Rimboe, een balspel, tafeltennis, lekker luieren op het grasveld of een zomers moddergevecht... het kan allemaal!

Basisscholen

We openen dagelijks onze deuren voor de kinderen van de basisscholen J. van den Vondel, Pallas Athene, de Bolster, School op de Berg en de ASV. Kinderen van andere scholen die zelfstandig naar Berg22 kunnen komen, zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Nieuws & blog

Fotoalbum

Tienergroep Berg22

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • De Bolster

  Basisschool
  Adres:
  Van Effenlaan 10, Amersfoort
 • Joost van den Vondel

  Basisschool
  Adres:
  Huijgenslaan 41, Amersfoort
 • Pallas Athene

  Basisschool
  Adres:
  Heinsiuslaan 1, Amersfoort
 • School op de Berg

  Basisschool
  Adres:
  Tollenslaan 2, Amersfoort

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Daam Fockemalaan 22
3818 KG Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer