Cooldown

speciaal voor tieners

Ontdek onze locatie

Cooldown is speciaal voor de oudste kinderen van de basisschool. Ook kinderen uit de brugklas en de 2e klas van de middelbare school zijn bij ons van harte welkom! Kijk voor meer informatie op Tienergroepen.

Ligging

Tienergroep Cooldown  is gevestigd in Calveen, grenzend aan de wijk Nieuwland en is prima bereikbaar vanaf de uitvalswegen van Amersfoort-Noord. Je kunt jeauto voor de deur parkeren.

Onze plek

Tienergroep Cooldown maakt deel uit van bso Lange Jan. Aan de buitenkant zie je het er misschien niet direct aan af, maar je zult enorm verrast zijn over onze leuke binnenruimtes! Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen.  

Wat zullen we doen?

Na school kunnen de kinderen wat te drinken pakken. Ondertussen kunnen ze hun verhaal kwijt en samen plannen maken voor de rest van de dag. We hebben alle ruimte om creatief bezig te zijn. Zin om te dansen of theater te maken? Leef je dan uit op het podium in het theater. Heb je een drukke schooldag achter de rug, en wil je eigenlijk het liefst een beetje ‘chillen’ op de bank? Dat kan natuurlijk ook!

Basisscholen

Wij halen kinderen op van basisscholen de Malelande, de Wonderboom en de Border. Kinderen van andere (reguliere) basisscholen en van middelbare scholen zijn ook van harte welkom! Wij gaan ervanuit dat zij zelfstandig naar Cooldown komen of door iemand gebracht kunnen worden.

Voorschoolse opvang

Zit je kind op één van de basisscholen in Nieuwland/Calveen, dan kun je gebruik maken van onze voorschoolse opvang op de Waterval. De kinderen zijn vanaf 7.30 uur welkom.

Nieuws & blog

Fotoalbum

Tienergroep Cooldown

Basisscholen

Op deze locatie vangen wij kinderen op van de volgende basisscholen:

 • De Border

  Basisschool
  Adres:
  Watersteeg 87, Amersfoort
 • De Malelande

  Basisschool
  Adres:
  Juttepeergaarde 2, Amersfoort
 • De Wonderboom

  Basisschool
  Adres:
  Waterkers 1, amersfoort
 • De Wonderboom

  Basisschool
  Adres:
  Zeldertsedreef 12, Amersfoort
 • De Wonderboom

  Basisschool
  Adres:
  De Bonte Koe 1, Amersfoort

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Satelliet 8
3824 EL Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer