JEM

Ontdek onze locatie

JEM is speciaal voor de oudste kinderen van de basisschool. Ook kinderen uit de brugklas en de 2e klas van de middelbare school zijn bij ons van harte welkom! Kijk voor meer informatie op Tienergroepen.

Ligging

Tienergroep JEM is onderdeel van bso Elmo. Je vindt ons op een kindvriendelijke plek in de wijk Vathorst-de Velden. Met kinderdagverblijf de Zilverberg en speelleergroep Dikkiedik delen we een gezellig onderkomen in brede school de Brink. Ons kindercentrum ligt centraal ten opzichte van de fietsroutes in de wijk.

Wat zullen we doen?

Op JEM kun je jezelf zijn! Je kunt bij ons kletsen, chillen, sporten, koken, creatief bezig zijn, een gezelschapsspel doen, gamen op de computer of onder toeziend oog hun huiswerk maken. We hebben een leuk activiteitenprogramma met allerlei workshops dat we steeds in overleg met de kinderen samenstellen.

Basisscholen

Wij bieden opvang aan kinderen van basisscholen de Marke, de Gondelier, de Vuurvogel, het Zwaluwnest, Atlantis en Kon-Tiki. Kinderen van andere (reguliere) basisscholen en van middelbare scholen zijn ook van harte welkom! Wij gaan ervanuit dat zij zelfstandig naar JEM komen of door iemand gebracht kunnen worden.

Voorschoolse opvang

Als je kind op JEM/Elmo zit en naar basisschool de Marke of het Zwaluwnest gaat, kun je ook gebruik maken van onze voorschoolse opvang. De kinderen kunnen vanaf 7.30 uur gebracht worden. 

Tussenschoolse opvang

De tussenschoolse opvang is bedoeld voor kinderen van de Marke die al na schooltijd op JEM/Elmo worden opgevangen. Wij halen de kinderen tussen de middag van school, zij eten op de bso en gaan daarna lekker spelen of meedoen met een activiteit en als de school weer begint, brengen wij de kinderen weer terug.

Bso-extra

Op bso Elmo hebben wij een aantal 'bso-extra'-plaatsen voor kinderen die extra structuur en begeleiding nodig hebben. Kijk voor meer informatie op de pagina Bso-extra.

Nieuws & blog

Fotoalbum

Tienergroep JEM

Informatie

Bereikbaar op

Adres

Zilverberg 1
3825 DK Amersfoort

Meer weten over Ska Kinderopvang

Animatie pedagogisch beleid Bekijk meer