Afmelden, ruilen of extra opvang aanvragen? Factuur inzien? Een nieuw telefoonnummer doorgeven? Je regelt het snel en gemakkelijk in via Mijn Ska! Je ontvangt je gebruikersnaam en wachtwoord zodra je kind bij ons geplaatst wordt.

Altijd en overal op de hoogte van het wel en wee van je kind!

Een OuderApp voor je mobiel en tablet maakt Mijn Ska nog toegankelijker. Wanneer heeft mijn baby de laatste fles gehad? Met wie heeft mijn kind vandaag gespeeld? Even doorgeven dat oma de kinderen vanmiddag komt halen? Met de OuderApp is dit allemaal heel gemakkelijk!

Klik in de OuderApp op ‘Meer’ om bij de gegevens van jou en je kind te komen.

Waar vind je de OuderApp?

Zoek in Google Play of in de App Store op ‘OuderApp Konnect’.

Of klik (vanuit je mobiel of tablet) op een van de onderstaande links:

De url van Ska Kinderopvang is: ska.ouderportaal.nl. Je debiteurnummer is je gebruikersnaam en via ‘wachtwoord vergeten’ ontvang je je wachtwoord.

Veelgestelde vragen Mijn Ska