Nieuws en blogs

 • Lees hier ons nieuwe pedagogisch magazine!

  Acht keer per jaar brengt Ska het pedagogisch magazine voor ouders uit. Een online magazine waarin we blogs, tips en activiteiten delen. We helpen kinderen én ouders door onze kennis en ervaring te delen. 

 • Geef een prentenboek cadeau!

  De leesbevorderingscampagne ‘Geef een prentenboek cadeau’ heeft als missie om alle kinderen in Nederland en Vlaanderen te laten opgroeien tussen de mooiste boeken uit de jeugdliteratuur.

 • Wat is TikTok? Alles wat je als ouder moet weten over deze app

  TikTok is op dit moment een van de meest gebruikte apps ter wereld. 260 miljoen mensen van over de hele wereld gebruiken TikTok. In Nederland zijn er ongeveer 3.5 miljoen gebruikers, voornamelijk kinderen en tieners en het aantal gebruikers stijgt.

 • Ska Kinderopvang op de beweegvloer van Springlab

  Kleuters Marie en Raven zijn enthousiast aan het rennen en springen. Waar liggen de spullen van aap Albert en Freek flamingo? Het spel ‘Speurneuzen’ is duidelijk één van de favorieten. De kinderen van Ska locatie de Puntmuts zijn dolblij dat de beweegvloer van Springlab een week op hun opvanglocatie staat. We spraken Jan-Paul de Beer, chief Springlab en bedenker van de beweegvloer.

 • Ska Kinderopvang staat 24/7 klaar voor kinderen

  Ska Kinderopvang opent vanaf vrijdag 27 maart een 24/7 locatie voor kinderen van ouders in cruciale beroepen. In deze uitzonderlijke tijd nemen wij als maatschappelijke kinderopvang de verantwoordelijkheid om ouders te ontzorgen zodat zij anderen kunnen blijven helpen.

 • Ska Kinderopvang

  Balans in je nieuwe thuissituatie

  Een blog voor ouders met thuiszittende kinderen en behoefte hebben aan meer balans. Geschreven door Nathalie Camacho, pedagogisch coach bij Ska Kinderopvang.

 • Ska kinderopvang rookvrij speelplein

  OBS De Magneet & Ska openen feestelijk een rookvrij buurtspeelplein

  Wethouder Fatma Koser Kaye opent het nieuwe rookvrije buurtspeelplein van OBS De Magneet en Ska Kinderopvang aan de Masstraat in het Soesterkwartier. De wethouder overhandigt het bord waarmee de Gemeente Amersfoort, De Magneet en Ska Kinderopvang laten zien dat het nieuwe speelplein rookvrij is.

 • De kinderraad op bezoek – blog door Chantal

  Afgelopen 25 februari stond er een belangrijke afspraak gepland op het servicecentrum van Ska. De kinderraad was namelijk uitgenodigd om langs te komen. Voordat het officiële gedeelte van de kinderraad begon, werd er eerst uitgebreid geluncht. De smoothies en stukken fruit gingen over tafel terwijl er werd gepraat over touwtjespringen, lievelingsdieren en Enzo Knol.