Nieuws en blogs

 • ska soesterberg de startbaan

  De Magneet zorgt voor verbinding in het Soesterkwartier

  Op woensdag 23 juni 2021 is de officiële opening van het nieuwe buurtspeelplein van Dalton Kindcentrum De Magneet in het Soesterkwartier. Het plein biedt een scala aan speelmogelijkheden: van waterpomp tot knikkerbaan, van klimroute tot schommelmand. Het voetbalveld is bovendien climate proof aangelegd. Met dit speelplein is het Soesterkwartier een prachtige ontmoetingsplek voor alle kinderen uit de buurt rijker.

 • Feest voor iedereen!

  Het sinterklaasfeest is een magisch feest waar kinderen kunnen oefenen met rollen, angsten overwinnen en het spelen met hun fantasie. Samen delen, liedjes zingen en verkleden. Sinterklaas is een feest voor alle kinderen waarbij het voor hen niet uitmaakt welke kleur de Pieten zijn.

 • Ska Kinderopvang

  De zomervakantie is bijna weer voorbij!

  Maandag gaat alles weer van start en daar zijn we blij om. Wij kijken ernaar uit alle kinderen weer te mogen ontvangen op onze kindcentra! Wij hopen dat iedereen, ondanks de beperkingen door corona, een hele prettige zomer heeft gehad.

 • ZomerPretPas Amersfoort

  ZomerPretPas van Start!

  Deze week ontvangen ruim 22.000 kinderen in Amersfoort de ZomerPretPas. Met de ZomerPretPas kan elk kind deze zomer sportieve, creatieve en avontuurlijke activiteiten ondernemen. Joke Spruit, manager pedagogiek bij Ska Kinderopvang, legt uit waarom Ska hier graag aan meewerkt.

 • IKC Vlinderslag

  Veel pret met de ZomerPretPas in Amersfoort!

  Komende zomer zullen kinderen uit Amersfoort en omstreken zich niet vervelen. Met de ZomerPretPas kan elk kind deelnemen aan superleuke zomeractiviteiten in de eigen wijk. We spraken Linda, project coördinator bij Ska Kinderopvang, over de ZomerPretPas.

 • Ska Kinderopvang staat 24/7 klaar voor kinderen

  Ska Kinderopvang opent vanaf vrijdag 27 maart een 24/7 locatie voor kinderen van ouders in cruciale beroepen. In deze uitzonderlijke tijd nemen wij als maatschappelijke kinderopvang de verantwoordelijkheid om ouders te ontzorgen zodat zij anderen kunnen blijven helpen.