Marathon Amersfoort

Staat de marathon uitlopen ook op jouw to-do-list? Schrijf je dan in voor de marathon van Amersfoort op 16 juni!  Ook als je ambities iets minder hoog liggen. Naast de hele marathon kun je namelijk ook deelnemen aan de halve marathon (21 km), aan de 5 km of de 10 km. En om ervoor te zorgen dat jij niet als enige uit het gezin zwetend thuiskomt, kun je je kind(eren) aanmelden voor de Ska MiniMarathons. Doen jullie mee?!

Ska MiniMarathons

Ska Kinderopvang en Marathon Amersfoort zijn voor de komende drie jaar een samenwerking aangegaan. Beide organisaties hebben namelijk als gemeenschappelijk doel: het in beweging krijgen van alle Amersfoorters en met name de jeugd. Vanaf dit jaar zijn wij trotse naamgever van de marathonafstanden voor kinderen. Nieuw is ook dat er dit jaar 2 afstanden zijn: de 1,1 km en 2,2 km.

Bewegen = fun

Meedoen? Dat kan! De Ska MiniMarathons zijn gratis voor kinderen en ouders zijn uiteraard meer dan welkom om langs de kant aan te moedigen. 

Ska loopt voorop! Loop jij mee?

Inschrijven kan nog tot 10 juni 2019 via het inschrijfformulier van Marathon Amersfoort.  

Bekijk onderstaande instructievideo: Zo schrijf jij je in voor de Ska MiniMarathons. 

Vaderdagactie!

Zondag 16 juni is het Vaderdag! Daarom is er een speciale actie voor vaders. Loop samen met je kind de 1.1 km of de 2.2 km!  Je kind ontvangt een startnummer met zijn/haar voornaam en jij  een startnummer met ‘vader van … (naam kind)’. Deelname als vader kost € 7,50. Voor dit bedrag krijg je een medaille en kun je een foto laten maken van jou en je kind bij de fotostand op het Marathonplein. 

Clinics voor jou en je kind(eren)!  

Met diverse hardloopclincis zullen wij de kinderen enthousiast maken en op weg helpen. Zelf mag jij ook niet achterblijven, je bent welkom bij de hardloopclinics van jouw kind(eren)..

Jouw kinderen kunnen naast de hardloopclinics blijven trainen met hun vrienden/vriendinnen of klasgenoten. Bekijk onderstaande video en ga aan de slag!

Ska Clinics op 3 Ska locaties, jullie doen toch ook mee? 

Jullie willen 16 juni natuurlijk goed voorbereid aan de startlijn verschijnen. Samen met jouw kind(eren) deelnemen aan de clinics. De clinics stomen jou en je kind(eren) klaar voor de marathon! Het deelnemen is vrijblijvend, dus je kunt ook meedoen als je je niet inschrijft voor één van de afstanden van de Marathon Amersfoort.

Parkrun bso de Boshut
7 april 2019 om 9.15 uur
Daam Fockemalaan 22

Clinic bso de Zilverberg
13 mei 2019 om 17.00 uur
Zilverberg 1

Clinic bso de Vlinderstruik
20 mei 2019 om 17.00 uur
Evertsenstraat 39

Clinic bso de Boshut
27 mei 2019 om 17.00 uur
Daam Fockemalaan 22

Parkrun Park Schothorst i.s.m. AV Altis
2 juni 2019 om 9.15 uur
Schothorsterlaan 78

Marathon Amersfoort
16 juni 2019 9.00 uur (8.30 uur warming-up Ska MiniMarathons)
Eemplein 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op social media: Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Doe mee en deel je deelname op social media met #SkaMiniMarathons #MarathonAmersfoort! Samen staan we op 16 juni fit aan de start!

Lees ook:
Ska MiniMarathons: waarom ik zo trots ben op de samenwerking
Ska Kinderopvang nieuwe partner Marathon Amersfoort