Werken bij Ska

Werken bij Ska Kinderopvang

Werken in de kinderopvang is uitdagend, heel verantwoordelijk en elke dag anders.

Jíj maakt de meerwaarde!

De kwaliteit van onze kinderopvang valt of staat met de inzet en capaciteiten van mensen. Wij moedigen onze medewerkers aan en dagen hen uit om het beste in zichzelf naar boven te halen; dan realiseren we sámen goede kinderopvang!

Je kunt bij ons als pedagogisch werker aan de slag als je minimaal een gerichte opleiding op MBO3-niveau hebt afgerond. Maar ook met een mbo4 of hbo-diploma vind je bij ons voldoende uitdaging.  Als pedagogisch werker of in één van onze specialistenfunctes.

Vacatures

Zoek jij werk waarin je persoonlijk en professioneel kunt groeien? Stel je een werkplek op prijs waar eigen initiatief wordt gewaardeerd? Solliciteer dan bij Ska Kinderopvang! 

De juiste opleiding?

In de CAO Kinderopvang vind je een overzicht van opleidingen waarmee je in de kinderopvang aan de slag kunt.  Om in de buitenschoolse opvang te werken, hoef je niet persé een ‘kindgerichte’ opleiding hebben. Onze bso-medewerkers zijn mensen met minimaal een mbo-opleiding en een talent of specialisme op het gebied van sport, theater, cultuur of creativiteit.