Stage lopen

Stage lopen

Volg je bijvoorbeeld de opleiding Pedagogisch Werker 3 of 4 en wil je praktijkervaring op doen in de kinderopvang? Ska Kinderopvang biedt je als erkend leerbedrijf graag die mogelijkheid. Ook op ons servicecentrum (Secretariaat, HR, Marketing & Communicatie, Facilitaire zaken, Financiën enz) ben je als stagiair van harte welkom. Bekijk onze vacatures

Uitdagende leerplek

Ska heeft kinderdagverblijven, bso's en speelleergroepen (peuterspeelzaal 'nieuwe stijl') in ruim 40 kindcentra, dus daar zit altijd wel een uitdagende leerplek voor je bij! Als stagiair duurt je praktijkperiode bij ons meestal een half jaar of een jaar. In die periode werk je over het algemeen op één locatie.

Ben je op zoek naar een plek voor een stage die korter duurt dan 3 maanden (snuffelstage of maatschappelijke stage)? Neem dan rechtstreeks contact op met één van onze locaties. 

Stage lopen bij Ska Kinderopvang

Goede begeleiding

Zoals je van een professionele organisatie mag verwachten, vinden we een goede ondersteuning van stagiairs belangrijk. Op elke locatie is daarom een werkbegeleider aanwezig.

Voor wie?

Ska Kinderopvang heeft regelmatig plaats voor leergierige, enthousiaste en zelfstandige stagiairs. We werken samen met ROC Midden-Nederland en MBO Amersfoort. Ook als je op een andere school zit, kun je contact met ons opnemen.

Contact

Wij zijn bereikbaar via bpv@ska.nl.