Vacature manager Facilitair en ICT

Wij zijn per direct op zoek naar een

manager Facilitair en ICT

voor 36 uur

Wat ga je doen?

Hard werken met een gezellige club mensen. Je gaat structuur aanbrengen in het team en in processen. Processen die geherdefinieerd moeten worden om te komen tot een effectief facilitair en ICT-beleid. Ja, ook ICT. Als marktleider in de regio willen wij innovatief zijn. Om deze reden heeft Ska Kinderopvang een nieuwe technologische visie ontwikkeld, die jij vorm mag gaan geven! Uiteraard adviseer je het managementteam op het gebied van facilitaire en ICT-zaken, ben je verantwoordelijk voor het huisvestingsbeleid en voor meerjarig onderhoudsprogramma’s en planning. Je zoekt naar nieuwe locaties en coördineert bouw en verbouw van onze locaties. Daarnaast zorg je ervoor dat al onze locaties herkenbaar als Ska-locaties worden ingericht en de juiste uitstraling hebben. Inkoop, contractbeheer, beheer verzekeringsportefeuille en de ontwikkeling en het beheer van de ICT-omgeving behoren ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je rapporteert aan manager servicecentrum.

Je team

Coördinator inkoop en huisvesting, een applicatiebeheerder en een medewerker facilitair en ICT oftewel; Saskia, Carine en Wilko. Een gezellig team, waar hard werken heel normaal is, maar bijpraten met een goede kop koffie er ook bij hoort.

Wie zoeken we? 

Het belangrijkste is dat je gestructureerd bent en project- en planmatig kunt werken. Je bent kwaliteitsgericht, stressbestendig en flexibel.  Je kunt goed organiseren en coördineren op verschillende niveaus. Je bent een open en toegankelijk persoon en een goede onderhandelingspartner. Je bent creatief, een netwerker en je kunt goed relaties onderhouden met je stakeholders. Klantgerichtheid heb je hoog in het vaandel! Ervaring in de kinderopvang is niet nodig, affiniteit natuurlijk wel.

Wat neem jij mee?

Voor het runnen en verder ontwikkelen van de afdeling zijn wij op zoek naar een opgewekt facilitair talent met passie voor ICT en de digitale toekomst. Je bent niet bang om out-of-the-box te denken en je durft ideeën in te brengen en deze werkelijkheid te maken. Uiteraard ken je de ins en outs van je vak en niet onbelangrijk, je hebt een facilitaire achtergrond op HBO-niveau en je klaar bent voor een 2e stap in je carrière. Wat je nog meer meeneemt is hopelijk je fiets, want bij voorkeur woon je in Amersfoort. 

Wie zijn wij?

Never a dull moment bij Ska Kinderopvang! Al 25 jaar bieden wij kinderopvang aan in Amersfoort, Leusden en Nijkerk. We doen dat met ruim 400 medewerkers in 20 kinderdagverblijven, 25 speelleergroepen en 26 bso’s. Daarmee zijn wij marktleider in de regio. Wij investeren voortdurend in de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot pedagogische kwaliteit, locaties en bedrijfsvoering en natuurlijk in jou. Bij Ska Kinderopvang ben je nooit uitgeleerd.

Je werkplek

Je komt te werken op het Servicecentrum in ons nieuwe moderne kantoor op de Amsterdamse weg 41, samen met 40 collega’s. Staand werken, zittend werken, op een fietstrainer, skippybal, in het werkcafé of apart in een concentratiekamer? Jij kiest elke dag een werkplek uit waar je op dat moment behoefte aan hebt. 

Ska heeft een maatschappelijk hart. De cultuur is informeel en Amersfoorts: eerlijk, betrouwbaar en we hebben respect voor elkaar. Medewerkers tot op alle niveaus zijn open en makkelijk benaderbaar. Jong geleerd oud gedaan, een goed idee mag iedereen inbrengen.

Wat bieden wij?

Een uitdagende, afwisselende functie die veel ruimte biedt voor het vormgeven van jouw visie en ideeën. Je kunt in deze functie je ondernemende insteek inzetten in een maatschappelijke omgeving. Het salaris is op basis van de CAO Kinderopvang en de functie is ingedeeld in schaal 10, met uitloop naar schaal 11 (minimaal € 2.933,-- tot maximaal € 4.448,-- bij een 36 urige werkweek).

Interesse?

Ga jij deze uitdaging aan? Leuk! Mail dan vóór 15 juni 2018  je motivatiebrief met CV naar werken@ska.nl, onder vermelding van sollicitatie manager Facilitair en ICT. 

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Catharina Boonstra, manager servicecentrum,  bereikbaar via 033 – 470 13 03. De eerste gespreksronde vindt plaats op vrijdag 22 juni 2018.

Voor de borging van de kwaliteit van onze dienstverlening vragen wij nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Meer informatie hierover ontvang je tijdens het sollicitatieproces. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.