Vacature medewerker slg/bso Vlinderslag

Lijkt het je leuk om je bezig te houden met de ontwikkeling van kinderen van 2 tot 13 jaar op het IKC Vlinderslag? Solliciteer dan naar de functie van:

pedagogisch medewerker speelleergroep/bso Vlinderslag

Voor 15 uur per week 

Ska Kinderopvang en (Meerkring)school de Vlindervallei zijn samen een Integraal kindcentrum gestart in de wijk Kruiskamp-Koppel in Amersfoort. Hier komen dagelijks ruim 300 kinderen samen om te leren en te ervaren. 

Op termijn betekent dit voor alle kinderen, van 2-13 jaar, een doorgaande lijn van peuter naar kleuter, met dezelfde visie, werkwijzen, doelen, regels en afspraken. IKC Vlinderslag is een kindcentrum waar we verschillen tussen de mensen als meerwaarde zien, vriendelijk met elkaar omgaan, conflicten oplossen en kinderen en ouders een stem geven in onze school. Samen zorgen we voor een positieve sfeer. 

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een flinke dosis humor en relativeringsvermogen en staat stevig in je schoenen.
  • Je bent goed in het opbouwen en onderhouden van contacten.
  • Je bent een kei in het organiseren van uitdagende, gezellige, stoere, spannende en creatieve activiteiten en betrekt de kinderen hier zo veel mogelijk bij.
  • Je hebt minimaal een kindgerichte mbo-opleiding, bij voorkeur PW4. (Je kunt in de CAO Kinderopvang checken met welke diploma's je op de buitenschoolse opvang kunt werken.)
  • Je zorgt samen met je collega's voor een sfeer op de groep waar ieder kind zich prettig voelt.

Wat bieden we jou?

  • Een leuke werkplek in een professionele organisatie, waarin je je zelf verder kan ontwikkelen. Een combinatiefunctie binnen ons IKC ligt op termijn voor de hand. 
  • Je salaris is conform de CAO Kinderopvang, schaal 6.
  • Een aanstelling voor een jaar (na proeftijd) met daarna grote kans op een contract voor onbepaalde tijd.

Pak jij deze kans?

Spreekt deze vacature je aan? Mail je cv en motivatie naar werken@ska.nl t.a.v. Marre Wouters. Eerst meer informatie? Bel ons HR-team via 06 49 33 30 37.