Vacature Meewerkend bso-coördinator (tijdelijk)

Ska Kinderopvang zoekt een

Meewerkend bso-coördinator

tijdelijk, voor 20-24 uur per week

Alles perfect laten verlopen. Dromen omzetten in activiteiten. Jouw werkweek bestaat uit een mix van organiseren, coördineren en actief meewerken.

Klinkt het bedenken en aanbieden van creatieve en sportieve activiteiten aan de kinderen uit jouw bso groepen je als muziek in de oren? Ben jij ondernemend en een talent in organiseren? Kom dan bij Ska Kinderopvang solliciteren!

Elke dag ontvangen wij op onze bso’s kinderen tussen de 4-12 jaar die willen spelen en ontspannen. Als bso-coördinator weet je wat er leeft op de bso groepen in jouw wijk(en), bied je aantrekkelijke activiteiten aan en mag je het geheel ook nog eens operationeel aansturen. 

Wat ga je doen?

Als meewerkend bso-coördinator heb je naast je werkzaamheden als pedagogisch werker op de groep een aantal extra taken. Als een spin in het web bewaak je de organisatie op je bso’s zodat alles perfect loopt. Je bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s, ouders, scholen, wijkteams en andere partijen. Onder eindverantwoordelijkheid van de regiomanager geef je uitvoering aan zowel het pedagogisch als het hr-beleid van Ska Kinderopvang en draag je dit uit richting je collega’s. Je zorgt voor een juiste taakverdeling binnen het team, maakt roosters en geeft rondleidingen waar ouders en kinderen enthousiast van worden.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opzetten en aanbieden van een goed en gevarieerd vrijetijds-/activiteitenprogramma. Je zoekt en onderhoudt hierover contact met andere partijen in de regio. Je coördineert de activiteiten en je voert ze samen met je bso-collega’s uit.

Pas jij bij ons?

  • Bij Ska Kinderopvang gaan wij mee met de tijd en staat pedagogische kwaliteit hoog in ’t vaandel. Kom je bij ons werken, dan sta jij open voor veranderingen die ons sterker en beter maken.
  • Je staat stevig in je schoenen, je kunt tegen een stootje en je kunt goed omgaan met de dynamische wereld van de branche kinderopvang.
  • Je bent klantgericht.
  • Je kunt heldere afspraken maken en komt deze na.
  • Je bent een echte netwerker die voortdurend op zoek is naar kansen en mogelijkheden om met andere partijen samen te werken.
  • Je herkent jezelf in deze competenties: je bent ondernemend en creatief, je kunt goed samenwerken en vanzelfsprekend ben je klantgericht, je kunt goed plannen en organiseren en tot slot ben je nieuwsgierig, flexibel en denk je in mogelijkheden.
  • Je hebt een afgeronde relevante mbo opleiding (je kunt dit checken in de cao Kinderopvang.
  • Je woont in (de directe omgeving van) Amersfoort.

Passen wij bij jou?

Wie zijn wij?

Never a dull moment bij Ska Kinderopvang! Al 25 jaar bieden wij kinderopvang aan in Amersfoort, Leusden en Nijkerk. We doen dat met ruim 400 medewerkers in 22 kinderdagverblijven, 25 speelleergroepen en 31 bso’s. Daarmee zijn wij marktleider in de regio. Wij investeren voortdurend in de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot pedagogische kwaliteit, locaties en bedrijfsvoering en natuurlijk in jou. Bij Ska Kinderopvang ben je nooit uitgeleerd.

Pak jij de regie over je carrière bij Ska Kinderopvang?

Pedagogische kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Ska Kinderopvang. Opleidingen en trainingen die onze kwaliteit verbeteren vinden wij daarom ontzettend belangrijk. Daarnaast  bieden wij permanente coaching en begeleiding zodat jij jezelf continu kunt blijven ontwikkelen en zo door kunt groeien in je functie of daarbuiten.

De bal ligt bij jou!

Een uitdagende baan binnen een maatschappelijke organisatie die sterk in ontwikkeling is. Salariëring conform de cao Kinderopvang schaal 7 (min. € 2.265,- en max. € 2.999,- bruto per maand op fulltime basis / 36 uur). Deze functie is tijdelijk ter vervanging tijdens zwangerschapsverlof.

Interesse?

Ben jij die leuke, ondernemende nieuwe collega? Reageer dan snel! Mail je motivatiebrief met CV naar werken@ska.nl, t.a.v. Marre Wouters, HR adviseur. Wil je eerst meer informatie over de functie? Pak je telefoon en neem contact op Marre, bereikbaar via telefoonnummer 033 – 205 24 70. Een dagdeel meedraaien op een locatie kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Door te solliciteren geef je aan akkoord te gaan met het privacybeleid van Ska Kinderopvang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.