Vacature Pedagogisch Specialist kdv

Ben jij een ervaren pedagogisch werker kdv en ben je goed in het overdragen van je kennis en vaardigheden aan collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van:

Pedagogisch Specialist

( 28-36 uur verdeeld over minimaal 4 dagen per week)

Door jouw expertise is onze pedagogische kwaliteit van topniveau!

Wat zijn de bijzondere taken van de pedagogisch specialist? 

Jij pakt de regie om het team sterker en nog beter maken. Je laat verbanden zien tussen gedrag en de ontwikkeling van kinderen. Jij bent de specialist die naast het werken op de groep de teamleden motiveert en het beste uit zichzelf weet te halen om te groeien als pedagogisch werker. Je ziet kansen en maakt ze werkelijkheid.

Hoe doe je dit? 

  • Je doet voor, legt uit, stimuleert en vertaalt de visie van Ska Kinderopvang in het dagelijks handelen en helpt collega’s in hun individuele ontwikkeling.
  • Je zorgt er samen voor dat de pedagogische kwaliteit op jouw locatie van topniveau is.
  • Je ontwikkelt met het team activiteiten voor de kinderen op een aanstekelijke manier.
  • Je versterkt de teamontwikkeling door een plezierige sfeer te scheppen, vertrouwen te hebben, zaken bespreekbaar te maken en verbeteringen voor te stellen.   

Onze pedagogische kwaliteit is van hoog niveau. Wij vertalen de nieuwste wetenschappelijke inzichten steeds naar de praktijk. Onze pedagogisch specialisten spelen daarin een belangrijke rol.

Passen wij bij jou en pas jij bij ons? 

Never a dull moment bij Ska Kinderopvang! Al 25 jaar bieden wij kinderopvang in Amersfoort, Leusden en Nijkerk. We doen dat met ruim 400 medewerkers in zo’n 40 kindcentra. Daarmee zijn wij marktleider in de regio. Wij investeren voortdurend in de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot pedagogische kwaliteit, locaties en bedrijfsvoering en natuurlijk in jou. Bij Ska Kinderopvang ben je nooit uitgeleerd.

Ska heeft een maatschappelijk hart. De cultuur is informeel. We zijn eerlijk, betrouwbaar en we hebben respect voor elkaar. Medewerkers tot op alle niveaus zijn open en makkelijk benaderbaar. Jong geleerd, oud gedaan, een goed idee mag iedereen inbrengen. 

Jij bent trots op je vak, hebt lef en bent – net als wij – een tikkeltje eigenwijs. Natuurlijk beschik je over relevante werkervaring en de juiste opleiding (ten minste PW4 of HBO).

Ga je de uitdaging aan?

Reageer dan! Mail je CV en motivatie (brief, video, wat jij wilt) naar werken@ska.nl t.a.v. Marre Wouters met in de onderwerpregel: Sollicitatie Pedagogisch Specialist. Wil je ons eerst beter leren kennen? Kijk dan op www.ska.nl. Voor vragen over de procedure kun je bellen of appen met Marre Wouters, hr-adviseur, telefoon 06 – 49 33 30 37. Een dagdeel meedraaien kan natuurlijk altijd een onderdeel van de selectieprocedure zijn.