Vacature stage Facility Management

Vacature stage Facility Management

Leuk dat je deze stagevacature bekijkt! Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage op het gebied van Facility? Dan biedt Ska Kinderopvang jou een fantastische kans. Vanuit ons moderne kantoor in Amersfoort ondersteunen wij onze medewerkers uit de gehele regio op het gebied van facilitaire zaken. Je werkt in een leuk en informeel team waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en alle ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen. 

Voor het schooljaar 2018-2019 ben je meer dan welkom om bij ons stage te lopen. Niet tussen de kinderen, maar op het servicecentrum in ons nieuwe, moderne pand in Amersfoort, waar we met zo'n 40 collega's elke dag hard werken. Er heerst een gezellige, informele sfeer en er is ruim voldoende tijd voor een antwoord op al je vragen. We bieden je een uitdagende en afwisselende stage, waar je ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen met begeleiders die jouw vakgebied kennen en je goed kunnen begeleiden, zodat jij met een dikke 8 je stage haalt! Daar gaan we voor toch? 

Wat ga je doen?

Als stagiair Facility Management zorg jij ervoor dat onze collega's alle materialen tot hun beschikking hebben om hun werk goed te kunnen uitvoeren. Je bent medeverantwoordelijk voor de (tijdige) bevoorrading van de 75 locaties en zorgt voor de distributie van meubels en andere materialen. Tijdens je stage zal je een schat aan ervaring opdoen op het gebied van facilitaire zaken binnen een grote organisatie.  

Pas jij bij ons?

  • Als leergierige mbo- of hbo-student met een facilitair-gerelateerde studie wil je graag ervaring en kennis opdoen binnen een informele en dynamische organisatie. 
  • Zowel in woord en schrift ben je communicatief vaardig: je beheerst de Nederlandse taal goed.
  • Je bent analytisch aangelegd en je weet als geen ander wat service verlenen is.
  • Je woont in de omgeving van Amersfoort of je hebt een studenten-OV en bent bereid hiernaartoe te reizen.
  • Je bent minimaal vier dagen per week beschikbaar, bij voorkeur voor een periode van vijf maanden.

Passen wij bij jou?

Wij bieden je een uitdagende en leerzame stageperiode met goede begeleiding om je verder te ontwikkelen. Je werkt als echte medewerker mee in een ambitieus, gezellig en informeel team. Daarnaast hebben we elke dag de lekkerste koffie, een fantastisch tostiapparaat en een hip kantoor met uitzicht over het mooie Amersfoort! 

Hebben wij een match?

Wij zien je motivatiebrief graag tegemoet! Mail je brief met cv naar Tim Kooistra: t.kooistra@ska.nl. Als je meer wilt weten over de stage kun je contact opnemen met Tim Kooistra op het telefoonnummer 033 - 470 13 03